עובר מוקפא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני אחרי ivf ראשון שלי ויצא שלילי הקפיאו לי עובר אחד איך הולך התהליך עכשיו ? אני אצטרך לקחת הורמונים באותה תדירות ?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי דה :)
    אומנם לא עברתי החזרת מוקפא עדיין (ומקווה שגם לא אצטרך). אך מההסבר שקיבלתי מהרופא שלי, התהליך הוא בדיוק אותו אחד כמו לפני ההחזרה הראשונה. ייתכן ויחליטו לשנות לך את התרופות התומכות או להוסיף (תלוי ברופא ובמה הוא מאמין שעשוי לשפר את סיכויי הקליטה). אני למשל מקבלת גם טבליות וגם זריקות כל 5 ימים. הבנתי שלרוב מקבלים רק את הטבליות.
    מקווה שקצת עזרתי. אין לי יותר ידע מזה :)
    ומאחלת לך הצלחה ובעזרת ה בשורות טובות בקרוב!!!!
  • אני יודעת שהולכים למעקב לראות ביוץ ואז מתחילים נרות תמיכה ואז מחזירים את המוקפא.
    צריך לקחת בחשבון שההפשרה לא תמיד מצליחה ובעובר לא שורד...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה