מי יציל את המציל...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

מי שנמצאת פה יודעת, שכמו שאר חברות הפורום הזה, גם אני איבדתי שני הריונות.
    רציתי לחכות בסבלנות עד יום שני הבא, בו תהיה לי בדיקת אולטראסאונד, בכדי לשתף פוסט שמח ולספר לכולכן בשמחה רבה שאני בהריון!
    חשבתי שזה יכול להיות מקור נכון של עידוד עבור כולכן, ככה תראו שגם מי שנכנסה לפורום הזה, יכולה לצאת ממנו בשמחה לפורומים אחרים, שמחים יותר.

אני מאוד מקווה שזה גם באמת מה שיהיה ביום שני.
    כולי תקווה שאכנס לכאן ואספר לכולכן שהכל בסדר, שנצפה שק הריון תקין עם עובר ודופק.

אבל בינתיים, קרה משהו מטופש לחלוטין שמדיר שינה מעיני כבר יומיים...

בעלי נוטל באופן קבוע שלל תרופות.
    אחת מהן צריכה להיות מומסת במים לפני נטילה.
    שלשום, בעלי הכין לעצמו את התרופה והשאיר את הכוס במטבח ואני שתיתי אותה.
    התרופה ידוע כמטילה מומים בעוברים ואף גורמת למוות.
    נו, כאילו לא מספיקות החרדות הרגילות שנלוות לכל הריון...רק את זה הייתי צריכה...

ניסיתי לצור קשר עם הרופא שלי, אבל זה לא עיניין פשוט במקום בו אני נמצאת.
    אני לא יודעת איך לא חשבתי על זה עד עכשיו (ממש טמבלית..), אבל רק הבוקר העלתי שאלה בפורום הרפואי כאן. אני מקווה שד"ר הדר יענה לי במהרה ומקווה עוד יותר שיאמר לי שבנטילה של כמוסה אחת בלבד, לא נשקפת סכנה לעובר.
    בינתיים, כנראה שאכסוס ציפורניים כל הסופ"ש.

מאחלת לכולכן סוף שבוע רגוע,
    יעל
1 תגובות
עמוד 1
  • עדכון שמח - אין עוד צורך לכסוס צפורניים, גם ד"ר הדר וגם הרופא שלי אישרו שלא נשקפת סכנה לעובר.

מעניין לראות איך למרות שני ילדים בריאים ונפלאים בבית, רמת החרדה בהריונות לא פוחתת. ניתן היה לאמר שאני חוששת בשל שני ההריונות שלא צלחו, אך אני חייבת להודות, שגם בהריון הראשון שלי, שהסתיים בילדה נפלאה ומקסימה, חששתי כמעט לאורך כל ההריון. ובאמת גם הייתה דראמה מיותרת אחרי הסקירה השניה, שכן הסקירה הצביעה על כך שהיתה חסרה לילדה מחיצה במח - ואני בשבוע 30...בסופו של דבר הסתבר, שהיה מדובר בטעות הצללה ובפועל לא הייתה שום מחיצה חסרה...אבל בינתיים, עברו על בעלי ועלי שני ימי גיהנום.
    למעשה, בהריון הראשון כ"כ חששתי לאבד אותו (ואני באמת לא מבינה למה), שלא רק ששמרתי אותו בסוד עד שבוע 12, גם לא הרשתי לעצמי להיקשר לעוברית ולהריון עד אחרי הסקירה הראשונה.

גם הפעם, אני כולי חששות. לא רוצה להיקשר בכדי שאם חלילה ההריון לא יסתיים בילדה או ילד, יהיה לי פחות קשה. אך זה שטויות במיץ גזר! הרי אם חלילה יקרה משהו, יהיה לי קשה בדיוק כפי שהיה לי בהריונות הקודמים, ללא קשר לשטויות שאני מנסה לשכנע את עצמי בהן.

אז החלטתי החלטה! ועזרה לי להגיע להחלטה הזו אישה חכמה ששלחה לי מייל מחמם לך הבוקר (תודה ג. :) ):
    רק מחשבות חיוביות! הן מניעות את הכל. אני באמת מאמינה בכך.
    אחשוב חיובי והכל יהיה בסדר.
    בכל פעם שתתגנב ללבי מחשבה שלילית, אסלק אותה משם במהרה עם מחשבה מתוקה על העולל או העוללית הרכים, הבריאים והמתוקים, שיצטרפו למשפחתנו האוהבת ב-12.3.16.

שבת שלום לכולן

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה