המטומה ודימומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני בשבוע 6+2 אתמול הייתי באולטארסאונד נצפה שק הריון תקין+ דופק הרופא גם ראה המטומה צמוד לשק הריון בקוטר 9.16 מ״מ אמר להגיע לבדיקה בעוד שבוע. באותו יום בערב התחיל לי כאבים חזקים ודימום כמו של וסת עם גושים סליחה על התיאור רצתי למיון באולטארסאונד ראו שק הריון ועובר עם דופק ואמרו לי לנוח הפלה מאיימת! היום יום אחרי הדימום פסק לחלוטין הלכתי לעשות שוב אולטארסאונד הכול היה תקין אבל נצפתה שוב המטומה ליד השק בקוטר 7.4 מ״מ הרופא היה יותר אופטימי אמר לי לנוח ולקוות לטוב מה עושים עם המטומה אין לזה טיפול? מתי זה אמור לעבור? והאם הדימום שהיה לי אתמול קשור להמטומה? אשמח לתשובה תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין לזה טיפול, אלא מעקב בלבד לראות שזה חולף ונספג. כך גם יודעים מתי זה עובר. הדימום שהיה קשור להמטומה.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה