שאלה דחופה בקשר לאיקוקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה יותר משנה להכנס להריון . יש לי ילדה אחת בת 6 . הרופאה הביאה לי איקוקלומין ובסבב הראשון נכנסתי להריון . בשבוע ה 7 היה הפלה . עכשיו אני כבר כמעט חודשיים אחרי עדיין בדימומים שהולכים וחוזרים . נראה לי לפני שבוע קיבלתי מחזור ואני רוצה להתחיל לקחת שוב איקוקלומין . הרופאה אמרה ששעדיף לחכות למחזור הבא . אבל לי לא היה סבלות והתחלתי לקחת . הבעיה שקשה לדעת איזה יום במחזור אני כי כבר הכל התבלבל .ובעיקרון צריך לקחת מהיום החמישי. עכשיו המחזור נחלש ולקחתי היום כדור ... מקווה שלא עשיתי טעות...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    מומלץ לעשות אולטרסאונד לפני התחלת הטיפול באיקקלומין כדי לוודא שאכן מדובר בוסת ולא בדימום מסיבה אחרת.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה