דמעות וחנק בגרון, שק הריון ללא עובר- בבקשה עצתכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז עשיתי סבב ראשון של IVF, ונקלטתי להריון, השמחה הייתה בשמיים אחרי שנה וחצי של ניסיונות אבל השמחה נקטעה אתמול..

הלכתי לבדיקת דופק בשבוע 6 שבועות+ 5 ימים שגילתה שק הריון לא רק בלי דופק אלא בלי עובר.. כן, בלי עובר.

עכשיו מדברים איתי על הפלה עם כדורים או גרידה...

פתאום ככה, מדברים על שכיחות גבוהה שזה קורה בהריון ראשון, פתאום תחושה של חנק בגרון והדמעות, אוי הדמעות...
    לא מדברת על התקופה הקשה עד הקליטה עצמה והכאבים הפיזיים והנפשיים, עכשיו, כאילו דקרו אותי בלב ובבטן בו זמנית..

אז נכון, צריך להרים ראש ולהסתכל קדימה ולהאמין שזה יקרה, אבל בטח לכן אני לא צריכה לספר כמה זה קשה...

למישהי יש בבקשה המלצה לעשות עם כדורים או גרידה?
    למישהי קרה כאן שק הריון ללא עובר שיכולה קצת לשתף?

תודה לכן.
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי הרבה מה לומר אבל שולחת אלפיי
    מאחלת לך בהצלחה בפעם הבאה בע"ה.
    והכי חשוב לא להתייאש!!!
  • כבר חשבתי שלא מגיבים כאן כ"כ אבל זה סתם הרגישות כנראה שאני חווה..

אז תודה רבה לך!! מרגישה את החיבוק עד לכאן..
  • היי מאמי
    גם אני אחרי טיפול ivf ראשון שלצערי נכשל
    עצם זה שהצלחת בטיפול הראשון ונקלטת זה כבר מעיד שהגוף שלך מקבל את התהליך
    ואת תצליחי בסופו של דבר להחזיק הריון מושלם עם עובר ודופק
    אין ספק שתחושת הכישלון הורסת אבל תתעודדי תהי אופטימית וחזקה לקראת הסבב השני שיהיה הסבב המנצח !!

מאחלת לך המון בהצלחההה
  • ליאת מבינה לליבך כל כך!
    אחרי שנה וחצי שלא נכנסתי להריון נקלטתי ההפריה הראשונה והשמחה היתה ענקית! לא ניתן לתאר את האושר שחוויתי... בשבוע 23 לאחר סקירה שנייה גילו מום בתינוקת שלי... נאלצתי לעבור לידה שקטה מאחר והשבוע היה מתקדם מאוד. חזרתי להפריות וכרגע לא מצליחה להיקלט
    אני מאמינה שבסוף הנס הזה יקרה לכולנו. מחזקת אותך מרחוק ובטוחה שתהיי אמא בקרוב מאוד למרות הקשיים
  • נגעת מאוד לליבי...

נקלטתי אחרי שנה וחצי של ניסיונות טבעי, שבוע 7 דימומים והפלה. אחרי חודשיים שוב נקלטתי טבעי, שבוע 7 דימומים ושוב הפלה...כמה שהסבירו לי שזה שכיח, טבעי הדמעות זלגו מעצמן.
    לא שלטתי בזה, אמרתי למה מגיע לי? מה עשיתי רע? כמובן שאחרי שניסינו עוד שנה + ללא הריון בכלל פנינו להפריות.

יקירה, זה באמת שכיח, ולא נורא כמו שזה נראה לך עכשיו...את כרגע מאוד מאוד מחוברת להריון הזה ואני מבינה אותך הכי בעולם, אבל תני לזמן לעבור והכל יהיה בסדר. את תראי. "תתאבלי" על ההריון הזה כמה שאת צריכה וצאי שוב להמשיך בטיפולים. כמו שנאמר, עצם זה שנקלטת זה כבר מעולה! זה אומר שהגוף שלך מסגול "להיות בהריון"...וזה לא מובן מאליו.

אגב, ממליצה חד משמעי על גרידה ולא כדורים.

חיבוק ענק!!!
  • כל כל כואב לשמוע,
    נורא קשה אחרי השמחה והצפיה לקבל כזו מכה,
    אין לי מילים, מותר לבכות ולהיות עצובים,
    אך תני לגוף להתאושש וקדימה לעוד טיפול, אין ברירה.
    תיהי חזקה, ושיהיה המון בהצלחה לפעם הבאה - המנצחת!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה