היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני בשיא הטיפולים בנות!!! עשיתי את כל הבדיקות תוך 3 שבועות, הרופא נתן פרוטוקול ארוך, הוריד גונאל לגמרי... קבלתי כבר מחזור ואני ממשיכה לדהור לקראת השאיבה, דקרו אותי 80 פעם כבר... יש 3 זקיקים יפים, מקווה שיהיו עוד..אבל בפעם הקודמת יצא ביצית אחת, עובר 1 שהוא המנצח! אז כל פתוח...אופטימית מאוד, עושה את כל הטיפול כדרך אגב, לא מרכזת את כל הכוחות בזה. מה שייצא אני מרוצה
9 תגובות
עמוד 1
אני אחרי כמה שאיבות והחזרות מוקפאים שלא נקלטו... עכשיו אחרי עוד החזרה בדיקת הדם הגורלית מחר... בינתיים לא מרגישה משהו מיוחד מלבד נפיחות בבטן... הלוואי שנקלטתי
המון בהצלחה! אני שבוע אחרי החזרת מוקפאים ולא מרגישה כלום כלום כלום זה נורא.....
שיהיה המון המון בהצלחה, מחשבות חיוביות ויהיה בסדר. אני אחרי החזרת שני מוקפאים, עם תוצאה חיובית...שמחה מאוד..... אני כאן, כי אני עדיין לא מאמינה ומעכלת, מחכה לבדיקת דופק
איזה יופי!!! איזה אושר!!! בא לי גם לרשום שהבטא יצא חיובית!!! זה מסע ארוך ומתסכל וכיף שיש כאן בנות שמבינות מה אני עוברת וכיף לשמוע שיש הצלחות זה נותן לי תקווה
רויטל מקסימה, בטח שיש הצלחות, והרבה צריך פשוט להתמיד ולהאמין שזה בסוף יגיע, מאחלת לך מכל הלב בטא מהממת...לא להתייאש. מחזיקה אצבעות
תודה רבה :)
אני בתחילתו של סבב שני בפרוטוקול ארוך התחלתי להזריק דקא ממתינה למחזור שמאחר לי משום מה וזהו... הרבה אופטימיות למרות שלפעמים לא רואים אור בקצה המנהרה משתדלת לקבל הכל באהבה ובעיקר להאמין שבסופו של דבר זה יגיע! בהצלחה !!! ומזל טוב להריוניות שלנו
בנות!!!
זה מסע קשה מנשוא, עם מלא תהפוכות, ריבים עם הבעל, אהבה, תיסכול, אושר ועצב... אבל תזכרו - תמיד יש סוף שמח! כולנו אמהות בסופו של דבר, וברגע שחוזרת תוצאה חיובית הכל נשכח כאילו לא היה!
שולחת לכן הרבה אנרגיות חיוביות וחיבוק ענק!!
אשכלוית אני מאושרת בשבילך!!!! מתי דופק? תעשי לנו פוווווווווווו ותפזרי עלינו אבקת הריון!!!
תודה ממי, לא מאמינה ש"פו" יעזור....אבל....פווווווווווווווווווווווו מאחלת לכל אחת כוח, הרבה כוח, סבלנות, חוזק, ומחשבות חיוביות ובאמת באמת מאמינה שכולן בסוף יהיו אימהות, הדרך אכן קשה אבל האופק בסוף מגיע