טיפולי פוריות ועבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות.
    בזמן אחרון אני מרגישה שאני בדיכאון לא רק מהטיפולים אלה גם ממקום עבודה.
    החלטתי לכתוב ולראות מה אתן חושבות כי אף אחד לא יבין את מה שאנחנו עוברות ואיך זה משפיע על החיים שלנו.
    אני מתלבטת אם להחליף מקום עבודה כי ממש לא טוב לי איפה שאני כרגע, אני עובדת בחברה 3 שנים ומרגישה שאני לא עומדת תחת העומס של עבודה ובכלל אין לי חשק לבוא למקום הזה. מצד אחד אני מרגישה אולי זה משפיע לרעה על הטיפולים ומצד שני מפחדת להתחיל במקום חדש תוך כדי טיפולים.
    כרגע אני במצב של המתנה, הייתה החזרה ב15.07 ומחכה לבדיקת דם ב 27.07
    מה הייתן ממליצות?
5 תגובות
עמוד 1
  • הייתי ממליצה לך לעשות מה שטוב לך גם ככה בתקופת הטיפולים אנחנו מאוד רגישות למצבי רוח .
    ואם בעבודה לא כייף אז ... מה נשאר ?
    אם יש לך אפשרות לעזוב ולהסתדר כספית ... כי גם הטיפולים זה כסף
    אז אני אישית הייתי עוזבת ובלי קשר עושה בתקופה הזאת דברים שכייף לי .
    בהצלחה
  • אם יש לך אפשרות למצוא בקלות עבודה אחרת (כלומר שהתחום שלך מבוקש),
    תתחילי לחפש, גם ככה זה לא מהיום למחר, ולפחות תרגישי שאת עושה משהו בנידון,
    וזה גם קצת יסיח את דעתך מהטיפולים.
    אם נקלטת (מחזיקה אצבעות שכן) את צריכה לחשוב מה המשמעות של להתחיל מקום חדש כשאת בהריון,
    לא שזה צודק, אבל אף בוס לא יאהב את זה לצערינו....
    בלי קשר לטיפולים או לא, אם לא טוב לך במקום מסויים , אני בעד שינוי
    בהצלחה בבטא, מחזיקה אצבעות
  • אני לא הייתי עוזבת עד שאני נכנסת להריון ויולדת.
    נכון שלא טוב לך, אבל תחשבי על העתיד...
    ואם את מחליטה שאת עוזבת ומצאת משהו אחר, כדאי שתשקלי הפסקת הטיפולים לתקופה, את שתתבססי במקום החדש...

תראי, אני בן אדם מאוד מחושב, מכאן ההצעות שלי...נדיר למצוא מקום עבודגה שהוא כולו תותים.
    אם את בהריון בע"ה תשארי עד הלידה, כך תהיי זכאית לכל הזכויות כולל דמי לידה ופיצויים אחרי עזיבתך, ופאילו זכאות לחתום אבטלה. אם תעזבי ובע"ה תכנסי להריון, לא בטוח שיישאירו אותך במקום החדש...בכל מקרה, אם כלכלית אתם יכולים לעמוד בזה, תעזבי אין בזה בעיה. אם לא, תשקלי את כל האופציות...
  • תודה לכן על התגובות,
    כמובן שלעזוב ולשבת בבית זה לא אופציה, אלא רק למקום עבודה אחר.
    גם אני הייתי בראש שאני כבר אכנס להריון כאן ולא אחזור מחופשת לידה זה היה מצויין אבל הציפיה הזאת נמשכת כבר שנתיים ורק אלוהים יודע כמה זמן יקח עוד הלוואי והחודש זה היה קורה אבל התחושות שלי אומרות שגם הפעם זה יהיה שלילי.
    האם אני חייבת לספר במקום החדש שאני עוברת טיפולים ?
    תודה והמון בהצלחה לכולן.
  • הזכויות במקום עבודה לאישה שעוברת טיפולים הוא כמו אישה בהריון, אסור לפטר אותה, מחזירים לך על השעות שאת חסרה בגלל בדיקות (עם אישור כמובן)..אז לדעתי מן הסתם צריך לעדכן אותם..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה