היי...
אני בת 30 ואנחנו מנסים כבר יותר משנתיים להיכנס להיריון.
אני עם שחלות פוליציסטיות במצב חמור, אין לי מחזור ואני לא מבייצת בצורה טבעית בכלל.
בעלי הוא בחור גדול ומישהו בעבודה שאל אותו אם בא לו להצטרף לדיאטה שהוא עושה. ( אם מישהו ראה את הסרט : fat sick and nearly dead ) הדיאטה מבוססת על שתית מיצי פירות וירקות למשך 60 יום והוא מנקה את הגוף ונותן אנרגיה לתאים של הגוף להתחיל לעבוד.
כשבעלי חזר הביתה הוא שאל אותי אם בא לי להצטרף אליו לפרויקט. אני כמובן רוצה מאוד שבעלי יבריא ויחזור למשקל תקין ולכן ישר הצטרפתי למאבק.
בהתחלה ראינו את הסרט ( אני ראיתי אותו לפחות 3 פעמים ) ואז התחלנו בצום מיצים במשך 60 יום.
אני מודה היינו עושים את צום המיצים במהלך השבוע ובסוף שבוע היינו אוכלים ארוחת שישי עם המשפחה, אבל רוב הזמן היינו שותים מיץ.
אחרי 30 יום ירדנו מאוד יפה (ירדתי 7 ק"ג) ואני קיבלתי מחזור, כל חיי לא קיבלתי מחזור הייתי בשמיים.
אחרי המחזור התחלנו טיפול נוסף שהצליח והיום אנחנו בהריון שבוע 8.
אני מאוד ממליצה לראות את הסרט הוא אומנם ממוקד בדיאטה אבל הוא גם מדבר על מחלות שאנו יוצרים לעצמנו בעקבות אכילת ג'אנק.
ממליצה לנסות לעשות צום מיצים למשך 10 יום כי אז מרגישים בשינוי. ( בימים בראשונים מרגישים חלשים אבל אחרי 3-4 ימים הכול עובר ואתה פורח.
ניתן לראות את הסרט:fat sick and nearly dead ביוטיוב.
בהצלחה ואמשח לשמוע אם זה עזר לעוד מישהי :)
:)