הפלה מאיימת דחוף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני ברוך השם בהריון מטיפול ivf החזרת מוקפאים ב22.6 חזירו לי 2 עוברים מוקפאים ב5.7 הבטא הייתי 570 ב7.7 הבטא 1500 מהמחלקה אמרו לי להגיע לאולטרסאנד ב 21.7 אתמול ב 15.7 בערב התחילו לי כאבי בטן חזקים מאד ודימום רציני כמו של מחזור כמעט התעלפתי בעלי לקח אותי למיון דחוף עשו לי בדיקות שיצאו תקינות באולטרסאונד ראו שק הריון תוך רחמי עם שק חלמון ללא ממצא טפולתי חריג הסבירו לי שהסיכויים הם 50/50 וזה מה שנקרה הפלה מאיימת ברוך השם הכאבים בבטן עברו והדימום נחלש אבל עדיין קיים יש לציין שאני ממש בחרדה מה אני אמורה לעשות יש לי אולטרסאונד ביום ראשון הקרוב אבל עד אז אני בפחדים האם אני יכולה לקוות לטוב או שכול הסימנים מראים שזה תחילת הפלה ?? האם יש הריונות שהתחילו ככה וכן נגמרו בלידה ? אני חייבת תשובה תודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום דנה,
    אפשר להבין את החרדה, לצערי במקרים כאלו ישנה הרבה אי-וודאות. בחלקם הסוף טוב ובחלקם פחות...
    ישנם בהחלט מקרים שבהם הריונות עם דימומים חוזרים בשליש הראשון המשיכו והתפתחו באופן תקין ואף הסתיימו בלידת ילד בריא. נקווה שזו תיהיה התוצאה גם במקרה שלכם.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה