שוב דימום אחרי ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולכן!
    צריכה התייעצות.
    כבר חודש שני (או אפילו שלישי) שאני מדממת קלות כשבוע אחרי הביוץ (ושבוע לפני תחילת מחזור).
    בפעם הקודמת, זה התחיל כהכתמה חומה, הפך לדימום קל ושבוע לאחר שכל הסיפור התחיל, הגיע המחזור :(((
    מן הסתם, לא נקלטתי ולא ברור למה - הבדיקות שלי ושל בעלי בסדר גמור!
    הפעם, ההכתמה התחילה כחומה קלה וממשיכה כך (לעת עתה). היתה הפסקה של יום בערך מההכתמה, אך היא חזרה היום.
    הביוץ שלי היה בין ה-07/07/15 לבין ה- 09/07/15, כך משוערך...
    עכשיו, אני חייבת להבין: מה עובר על הגוף שלי? אני מודאגת... למה אני מכתימה ולמה אני לא נכנסת להריון?

מנסה ומאחלת לכולן קליטה מהירה ובריאה
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך מתוקה,
    כשהבדיקות תקינות, לרוב הגורם לאי ההיקלטות הוא רגשי...
    הרבה פעמים לחץ מתח חרדה פחד וכד' הם ה"שחקנים" המרכזיים. ממליצה לך לקחת נשימה עמוקה! משמך מבינה שמנסה תקופה ארוכה, אז קחי פרק זמן של הפסקה, צאו לחופש, תנוחו, בלי "מטרה מוגדרת" של כניסה להריון....וזה יגיע !!!
    מאחלת לך שיגיע באופן הגבוה והמיטיב
    ושולחת לך שאת נכנסת להריון בקלות ובפשטות. לכל תא ותא ברחם שלך שיודע להכיל הריון בקלות מבלי להילחץ. לכל הרקמות ברחם ידיעה שהן מכילות הריון באופן הכי הכי גבוה ומיטיב
    ושולפת לך את הפחד להיות בהריון....
    כל זה בתטא הילינג
    כל מה שאת צריכה - זה רק לומר כן וזה יהיה שלך. בקלות ובאהבה.
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יכל,

תודה רבה על המילים המעודדות!
    מעריכה זאת מאד!
    אני איתך באיחולים אלה לכל בנות הפורום!

מנסה ומאחלת לכולן קליטה מהירה ובריאה
  • ב א ה ב ה !!