רוצות שרשור טיפים נגד גזים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא ראיתי שיש פה ואני בטוחה שכל אחת יכולה לתרום מהידע שלה. (גזים אצל תינוקות כמובן, על שלי לא נדבר)

דובונים קטנים
3 תגובות
עמוד 1
  • אני גיליתי שלושה דברים שיכולים לעזור:
    *עיסוי לבטן- אבל כדאי לדעת איך לעשות את זה.
    *גרפווטר- ממש מקל לפעמים
    *מנשא בצורת ערסל- גם כן עשוי להרגיע

מה עם טיפים ממך?
  • הערה קטנה וגם תוספת..:)

העניין עם המנשא הוא שהתינוק ממש מתרגל אליו וגם נרדם שם ואז קשה להרדים אותו אחרת
    מניסיון של חברה שלי . חברה אחרת נותנת סימיקול ומאוד מרוצה מהתגובה (אומרת שממש מקל עליהם)
    אנחנו עושים תרגילים שממש מוכיחים את עצמם (קרוב הברכיים לבטן - מאוד עוזר)
  • צודקת
    הנה כמה טיפים ממני:
    אמא שלי לימדה אותי לעשות את העיסוים שהייתה עושה לי עם כיוון השעון. לא תמיד זה היה עוזר אבל ברגע שלמדתי להרגע ולשבת ורק לעשות עיסוי עם הבייבי, זה התחיל לעבוד. מנשא ערסול עוזר אבל אני הגעתי לזה במקרה ולא מתוך עצה. מה שמשמח בכל הסיפור הזה שזה לא ממשיך לאורך זמן ולפעמים הייתי גם נותנת גפווטר שהוא טבעי, זה הקל על הבייבי מכל הכאבים והצעקות. דווקא בגלל שזה משהו שיעבור בסוף צריך הרבה סבלנות, לזכור שאת צריכה להיות רגועה כשאת עושה עיסוי, זה מאוד משפיע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה