התפטרות לאחר חופשת הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ליאת אשמח למענה מקצועי למצבי
    אני לאחר שלוש וחצי חודשי לידה עבדתי בעבודתי הקודמת בחברה הממוקמת ברמת גן כשנה וחצי הגעתי לחברה היתה כרוכה במאמץ רב היות והמשרה היתה עד ארבע ההיתי הולכת עד הרכבת עוד רבע דעה ונוטלת רכבת עד מקום מגורי ברחובות וברחובת עוד אוטובוס לביתי היתה לי עזרה בהוצאת הילד והדבר אכשהו הצליח לצערי החברה עברה מקום לבב דבר המקשה את הגעתי ברכבת ואם זה לקיחת אןטובוס זה יוצא יותר שעות הגעה לא כמו רכבת דבר המקשה על ליחת 2ילדי הקטנים בנוסף שאין לי עזאה הדרושה בשנה הקרובה עלכן התפטרתי שבוע שעבר סוך חודש שישי ניסיתי את מזלי אננ זקוקה לכסף וניסיתי לעשות שמניות לחפש עבודה שתתכים לכישורי ויכולותי ובמקביל מדרה שכוכל לאסוף את ילדי מכנסתי לעבודה ליד מגדלי עזריאלי בתקווה לקצר גורמים נוספים ולהגיע כמ שיותר מהר לצערי התבדתי ישנה הליכה מהמקום וכן התפקיד לא כמו שתואם מראש איני מצליחה להגיע לקחת את ילדי בזמן ובנוסף אנו נמצאים בזמני חופשה כך שאין לי סידור לילדה שוב אני נאלצת לחתום אבטלה ארצה לדעת מה הדין האם בגין כל זה אןכל לקבל במיידי את כספי האבטלה ללא המתנה של שלושה ח תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • צופיה שלום,
    חבל לי שלא התייעצת איתי לפני ההתפטרות. מצב הדברים היה יכול להיות מעט שונה.
    גם כעת, תוכלי לפנות למוסד לביטוח לאומי ולפעול לשכנע אותם כי מדובר בהתפטרות מוצדקת שדינה כפיטורים בשל המרחק והקושי, אולם קחי בחשבון כי מדובר במאבק לא פשוט.

ברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    משרד עורכי דין חן שטיין ושות'

מגדלי עזריאלי, המגדל העגול קומה 35, תל אביב
    טל: 6245588- 03
    פקס:6245599- 03
    אתר עו"ד שטיין ("המשפט"): www.hamishpat.co.il
    הדף העסקי שלנו בפייסבוק - https://www.facebook.com/hamishpatlaw
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה