היי, אני חזרתי רק לשאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמהות מרובות ילדים (3 ילדים באוטו משפחתי) איך לעזאזל אתן קושרות את הילדים?!? יש לי כסא תינוק + 2 בוסטרים וממש קשה לי לקשור את הגדולים. יש למישהי איזהשהו פתרון קסם שאני מפספסת?
    לא יכול להיות שאני היחידה שקשה לה עם זה

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
4 תגובות
עמוד 1
  • שני הגדולים שלי כבר קושרים את עצמם.
    ןבספסל האמצעי שאני קושרת את שלושת הקטנים זה באמת יותר קשה.
    אני קושרת אחת ואז רק מכניסה את השניה לאוטו וקושרת את השניה.
    זה באמת סיפור אבל אין ברירה.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • אני עדיין לא מנוסה בזה, אבל האם לא ניתן לשים את הכיסא תינוק מקדימה ואת השניים הגדולים בבוסטרים מאחרוה ככה רק בנסיעות של כל המשפחה יחד עם הבעל יש את העניין של חגירת שלושת הילדים ביחד מאחרו.
    איזה בוסטרים יש לך? כאלה עם משענת לראש? אם כן הייתי מורידה את המשענת ונשארת רק עם החלק שיושבים עליו.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
  • אצלי בדיוק כמו אצלך!
    2 בוסטרים וכיסא תינוק.
    את צריכה לראות אותי אחרי שקשרתי אותם....
    כולי מזיעה ומקללת בפה סגור.....

• פווו איזה באסה, אצלי הבנות באמת חוגרות את עצמן, הם לא מצליחים כי זה צפוף? הם לא מצליחים להגיע לכפתור? אולי יש כזה מאריך? או שאני מדמיינת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה