צירים מוקדמים וצוואר מקוצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני עם הריון תאומים שני שקים שתי שליות. בשבוע 23 אושפזתי לאחר שבסקירה צוואר הרחם נמדד 20mm והיו צירים (לא כואבים, התקשויות של הבטן) כל חמש דקות. קיבלתי אוטוסיבן וצלסטון. הצירים נחלשו ל1 לעשר דקות והתחילו טיפול בפרוגסטרון (200 בנרות) ופרסולט (20*3). מאז חלפו שבועיים (כיום 25+2). הצירים נשארו אותו דבר (1 ל10דק) צוואר הרחם התקצר בשבוע 23+4 ל15-18 , נשאר כך שבוע וחצי וכעת נמדד בין 6-12. לפי מה שאומרים לי פה אין מה לעשות ואין טיפול נוסף שאני יכולה לקבל. האם זה נכון שאין טיפול שיכול לשנות את המצב? האם ניתן להגדיל מינונים לטיפולים הקיימים? האם יש טיפול אחר שאתה מכיר? האם הצוואר יכול להתארך חזרה? שמעתי על טיפול בפסרי באסף הרופא אבל זה מצריך שחרור שלי מביח כרמל, נסיעה ואשפוז מחדש באסף הרופא ורק אז יבדקו התאמה. האם שמעת על הטיפול? האם היית ממליץ להשתחרר ולסע לביח אחר במצבי? תודה מראש
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן, אין טיפול אחר למעט שינוי סוג הפרוגסטרון והעלאת מינון הפרסולאט
    הפסארי אינו בעל אחוזי הצלחה גבוהים במניעת לידה מוקדמת

ד"ר הדר

• המון תודה על התשובה המהירה. מה הכוונה שינוי סוג הפרוגסטרון? אילו סוגים קיימים? מה ההבדל בניהם? האם תגבור עם זריקות פרוגסטרון יכול לעזור? האם יכול להזיק באיזושהי צורה?
    תודה
  • שלום רב

יש זריקות של פרוגסטרון לשריר ו 2 סוגים של נרות
    אין הוכחות כי סוג אחד יותר טוב מהשני ו/או כי השילוב עם זריקות עוזר - אבל שווה לנסות אצלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה