האם מיטת מעבר אכן תביא לשקט בלילה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי מתקרבת לגיל שנתיים כאשר חשוב להדגיש שרק לפני כמה חודשים התחילה לישון באמת טוב אחרי תקופה ארוכה שהייתה מתעוררת בלילה לפחות פעמיים- שלוש- כל פעם מסיבה אחרת. העניין הוא שהיא די גדולה לגילה ומיטת התינוק כבר פחות בטיחותית כי כשהיא נעמדת תמיד יש לי תחושה שהיא תכף תיפול אז נראה שאין מנוס מלהחליף למיטה אחרת. בחנות הציעו לנו אפשרות של מיטת מעבר שהיא מיטה שנראית מיטה רגילה אבל היא קטנה במידות ויותר נמוכה. כמובן שיש מעקה בטיחות- אפשר לראות אותה בקטלוג של החנות http://www.housein.co.il/catalog.asp?cat=3 . העניין הוא שהיא זמנית לגמרי ועם קצב הגדילה של הבת שלי סביר להניח שתהייה למעט זמן יחסית והיא לא מאוד זולה כך שגם מבחינה פרקטית צריך להתחשב. ובכל זאת- מכיוון שאני מאוד חוששת משינוי בשבילה, במיוחד עכשיו כשסוף סוף נרגע- רציתי להתייעץ עם מישהו שמבין בענייני שינה של ילדים- האם מיטת מעבר אכן יכולה להקל על ההסתגלות או ששינוי בכל מקרה עלול להפר את השקט ואולי עדיף להימנע מכמה שינויים ולקנות מיטה בגודל רגיל שגם ראינו שהם מציעים עם מעקב והיא יותר גבוהה. בשורה תחתונה- האם יש כזה הבדל והאם זה מקל על הילד???
1 תגובות
עמוד 1
  • ערב טוב,
    גודל המיטה אינו משמעותי לשנתו של התינוק כל עוד היא מותאמת לגודלו ומשקלו ובטיחותית עבורו.
    אין זה חשוב איזו מיטה תבחרי עבור ביתך.במידה ובתך תרגיש שאת בטוחה עם המיטה החדשה- היא תחוש גם כן כך.
    יתכן ובתחילה, בתך תנסה לרדת מהמיטה ולגלות את עצמאותה סביב השינה, אך ככל שתהיי עקבית ונחושה מול ניסיונותיה, כך המסר יעבור אליה באופן ברור: כאשר נכנסים למיטה- הולכים לישון ולא לשחק.
    מבחינת הילד- דגם המיטה וצורתה אינה חשובה אלא יחס ההורה להתנהגותו , ותגובת ההורה למעשיו.
    לילה טוב, ובהצלחה!
    נטע אנג'ל ושלי מיר כספי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה