דימום אחרי ציטוטק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אתמול עברתי הפסקת הריון עם ציטוטק, היו כאבים גהנום עד הבוקר. אך מהבוקר אין כאבים ואין דימום.
    האם נשמע הגיוני? גם הדימום שהיה לא היה ממש רציני, ולא יצאו גושים
7 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה לעשות בטא ואלטרסאונד. כאשר אצלי היו שאריות אחרי ציטוטק היה לי דימום חזק כמה ימים אחרי. ואז כבר במיון אמרו לי שזה לא עבד. למרות שלי דוקא בזמן הציטוטק היו גושים.
  • בשלישי רביעי לא היה לי כלום. ביום חמישי התחילו שוב כאבים ואז גם דימום עם גושים. מפחיד!!!! שיגמר כבר!!!!!!!
  • אני מקווה שהכל כבר מאחוריך.
    אני שולחת שק של חיזוקים ומאחלת לך בכל הלב להרות במהרה, הריון רגיל ומשעמם.

יעל
  • טוב, סיפור שלא נגמר!! שני שעבר קיבלתי נרות ציטוטק, כאב כאמור עד שלישי וזהו!! בחמישי חזרתי לעבודה ואז החלו הפרשות, בבית כבר החל כאב עזזזזזז שחשבתי שאני צריכה לשירותים אבל..... יצאו גושים!! נוראי!! ושוב סבל עד יום שני.... ואז הדימום נחלש ואיתו גם הכאבים. קבעתי תור להיום לאולטרסאונד לוודא שהכל יצא והיום שוב כאב חד ודימום לא חלש.
    הרופא בדק, וכמה מפתיע- הרחם לא התרוקן כולו משאריות ההריון.
    בקיצור- כל מי שקוראת- בעיניי לא הייתי חוזרת על הצרה צרורה הזו שוב!! סבל נוראי שבסופו של דבר לא השיג כלום כי גרידה איאלץ לעבור בכל זאת.
    אם חס וחלילה תגיעו למצב שבו תצטרכו הפסקת היריון, אני ממליצה מאודדדד להימנע מציטוטק. ומצטערת שלא ראיתי הודעות קודמות של בנות שצעקו במילים לא לעשות זאת....
  • היי מצטערת לשמוע..הייתה לי תחושה בגלל שאמרת שלא היה לך הרבה דימום לכן המלצתי על אולטרסאונד. מאחלת שהגרידה תעבור בשלום וישר אחרי זה הריון ארוך ומשעמם. תחזרי לעדכן איך היה בגרידה
  • אמרו שהגרידה תיקבע לשבועיים הקרובים. אני מדממת כבר שבועיים ברציפות. יש ימים של דימום חלש ויש ימים של דימום חזק. זה הגיוני???
    כבר אין לי כוחות, אני מותשת!
  • כן הגיוני.ככה זה הדימום עם שאריות ברחם. גם לי היה דימום חלש ואז פתאום חזק ואז היה כזה חזק שנסעתי למיון. בקשר לגרידה יש מצב שתצרי קשר עם בתי חולים אחרים? זה לא הגיוני לחכות שבועיים לא מבחינה נפשית ולא מבחינה פיזית. איך את יכולה ללכת לעבודה אם את בפחד שיתחיל דימום חזק. גם יש סיכוי לאינפקציה ככה חס וחלילה. אני לא עברתי את ההפלה בארץ אבל כבר קראתי בפורומים שונים איך נשים בארץ היו צריכות להילחם בשביל לקבל גרידה בלי לחכות מלא זמן. ראיתי שבמקרים מסוימים הם נסעו לבית חולים אחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה