חזרת עוברים מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני חדשה כאן מקווה שלא להרבה זמן אני נשואה 8 שנים ללא ילדים לפני חצי שנה עברתי טיפול ivf ראשון הצליח אבל לצערי חודש אחרי העובר הפסיק להתפתח :-( עכשיו אני בסבב שני של עוברים מוקפאים לפני שבוע הייתה ההחזרה הייתי רוצה לדעת איך מרגישים אחרי החזרת עוברים מוקפאים כי בהריון הקודם ממש הרגשתי מההתחלה כמו כאבי מחזור שבאים והולכים והפעם אני שבוע אחרי החזרה ולא מרגישה כלום אני ממש משתגעת תזהרו לי בבקשה!!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי דנה
    אני גם עוברת טיפולי י וי אפ ועדיין ללא הצלחה
    אני גם הייתי שואלת איך מרגישים אחרי החזרת מוקפאים, ובנות כאן היו רושמות לי שכל אישה זה משהו אחר יש בנות שמרגישות כאב מחזור ולא נקלטו ויש מבנות שלא הרגישו שוב דבר ונקלטו ..אז מאמי קצת סבלות תנסי לא לחשוב על זה תנסי להתעסק בדברים שאת אוהבת ..... שיהיה המון בהצלחה ..מחזיקה לך ותעדכני
  • ??? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????? ??? ???? ???? ???? ???????!!!

• כל הריון מתחיל אחרת,
    אחת לא תרגיש כלום,
    השניה תרגיש כמו תחושות שלפני מחזור,
    כאבי בטן, רגליים גב או ציצי...
    והשלישית תקבל מחזור ותבכה שעות, גם כשיתקשרו לומר לה שהיא בהריון!!!! למרות המחזור....
    אז איך שלא יהיה אצלך - שיהיה בהצלחה

אני החזרתי בעבר שני מוקפאים, קיבלתי מחזור ובכיתי בכיתי....ואז התקשרו לומר לי שאני בהריון
    והייתי בשוק!!! היום הילדה כבר בת 4

חישבי חיובי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה