שלום רב,
יש צורך בהתייחסות לשני נושאים נפרדים.
1. החשש בהימצאות החיידק סלמונלה בביצים אשר לא בושלו בצורה מספקת. במידה והביצה עברה בישול, אין חשש.
2.החשש שהמזון שאכלת עבר קלקול בעקבות תהליך טבעי של התרבות חיידקים במזון.
כל מזון שעובר בישול ולאחר מכן מאוחסן במקרר, מומלץ לצרוך תוך יומיים. בנוסף, יש לחמם את האוכל לפני האכילה עד למצב שבו עולים ממנו אדים.
לצערי אינני יכולה לספק לך תשובה על מה שכבר נעשה=) אלא רק להמליץ לך להקפיד על ההנחיות הנ"ל.
בברכה,
עינת כהן
תזונאית קלינית
https://www.facebook.com/einatcohen.vegan.nutrition