תזכירו לי איך גומלים מטיטולים בבקשה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    עידו בן 3 וחודשיים. בשנה הבאה עולה לגן עירייה.
    הוא מבין את מה שאומרים לו אבל...
    נסיתי להכין אותו לגמילה על ידי כך שמידי פעם נסינו לעשות פיפי באסלה, והוא מעולם לא הצליח. אף פעם לא עשה פיפי באסלה!
    החלטתי שאני פשוט אוריד לו את הטיטול, אשים לו תחתונים והוא כבר יקלוט את העניין.
    אתמול הורדתי לו את הטיטול אבל הוא לא קולט! כל פיפי בורח לו בתחתונים פעמיים בשעה בערך. הוא פשוט נעמד ומשתין. נראה שיש לו קושי אבל אני לא מצליחה להבין מה!?
    הוא מבין את הנקודה, הוא זורם עם כך שצריך לעשות באסלה, לא מתנגד לאסלה ולא לתחתונים, אבל לא מבקש כשיש לו פיפי.
    אחרי שהוא מרטיב לפעמים הוא מבקש לנסות באסלה (ושוב לא יוצא כלום) וגם מבקש להחליף בגדים.
    הבוקר העמדתי אותו באסלה לעשות פיפי, לא יצא לו כלום ואחרי דקה הוא השתין בתחתונים.
    בגן המנהלת מתווכחת איתי על כך שהוא לא מוכן, אבל אני מתעקשת לנסות! אז החלטתי להשאיר אותו היום בבית, לתת לזה צ'אנס טוב יותר.
    עם שקד זה זרם יותר בקלות. האמת שגם היתה לי יותר סבלנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
4 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלנו בזמנו היה קשה.
    ניסינו וניסינו, עשינו כל מה שכולם אומרים, ובסוף זה הגיע פשוט כי זה בא ממנו ולא מאיתנו.
    לדעתי,
    תמשיכי לעשות את כל מה שתיארת, אבל הכל בלי ללחוץ, אלא בצורה רגועה. ובסוף בסוף זה יבוא ממנו והוא יצליח.
    ואל תשכחי, מילת הקסם פה היא באמת "סבלנות".
    בהצלחה!!!!!
  • מילנה,
    אני שמתי פשוט תחתונים וכל 20 דקות על השעון שמתי אותם באסלה ביוזמתי (הבנים שלי לא אהבו סיר).
    גם אם יש גם אם אין היו כל 20 דקות באסלה.

כשעשו פיפי הייתי מאדירה ומשבחת...
    עם הזמן מורידים לכל חצי שעה... עד שזה בא להם בטבעיות.

3 וחודשיים לרוב זה גילך מאוד בשל לגמילה...
    הכי חשוב בלי לחץ. בלי לכעוס כשבורח. המון הסברים. לתת להם ספר אולי בשירותים, להראות לו דיסק בעניין...

יש המון עזרים

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה בנות.
    שיר- העניין הוא שהוא לא עושה בכלל באסלה. גם כשאין וגם כשיש... לא עוזר לשים אותו כל 20 דקות.
    כבר יומיים ככה ואין שום התקדמות.
    כמובן שאני רגועה איתו ולא כועסת.
  • תמשיכי בדיוק את מה שאת עושה, שילך עם תחתונים, להמשיך להציע לו ללכת לשירותים כל חצי שעה.
    אם יש לכם חצר או כשאתם בחוץ להציע לו "להשקות" את העצים
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה