שבוע 7 פלוס 4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שאני צריכה לעבור את כל הפורומים באתר הזה....
    התחלתי מפורום טיפולי פוריות, כאבתי דקירות ושאר טיפולים, 2 הזרעות, 2 שאיבות, 2 החזרות.
    בפעם השניה נקלטתי והיה אושר גדול, הצלחתי באמת לראות את עצמי עם תינוק בעוד מס׳ חודשים.
    ואז היץה בדיקת אולטרסאונד ראשונה, שבוע 5. הרופא אמר שהשק 5 ממ וזה קטן ושהיינו מצפים לראות שק בגודל 8 ממ. חזרנו הביתה בהלם, נתלינו בכתבות רבות באינטרנט, שם היה כתוב ש5 זה בסדר. חיכינו עוד שבוע לבדיקת אולטרסאונד נוספת ואז היה דופק!! אומנם עובר קטן- 1 ממ אבל עם דופק!! התמלאנו אויר חזרה וקבענו לשבוע וחצי אחרי. כל הזמן הזה לא היו תופעות הריון. והרי בחילות לא מראות על תקינות הריון אז... שמחתי שאני לא בסטטיסטיקה הזו.
    היום שבוע 7 פלוס 4 תכננתי לספר לאחיי לפני ארוחת השבת את המתנה, תכננתי משהו מקורי ומרגש, אך.... העובר הפסיק להתפתח.... השק גדל. אבל העובר רק 2 ממ. ואין דופק באופן מובהק. אני כמובן ממסהלהיתפס בתקווה שמשהו יקרה בימים הקרובים ולא אצטרך לקחת את הכדור שיגרום לח להתכווצויות והפלה אבל.... כנראה שזו תקוות שווא.
    מזל שבעלי נסיך מהאגדות ולא נותן לי לשקוע. מקווה לעבור את זה מהר ולחזור לטיפול שבסופו יהיה הריון תקין.
    סליחה על החפירה....
4 תגובות
עמוד 1
  • מיימורי יקירה כמה שאני מבינה אותך...
    שתינו התבשרנו לפני כמה שבועות על ההיריון והיו לי את החודשיים הכי שמחיים אבל עם קצת חששות..
    לאחר בדיקת אולט' שלישית נצפה שק אבל עדיין ללא קוטב עוברי לצערי כבר הגעתי לשבוע 8. הסרט הרע חזר אליי ובחרתי לסיים את ההיריון בגרידה ביום שלישי האחרון...אני מחר מתכוונת לחזור לעבודה לשגרת היומיום עם כל הכאב.
    לפחות אנחנו יכולות להיקלט...בע"ה הפעם הבאה תהיה עם בשורות טובות והיריון תקין לכולנווו....יש לך מוקפאים ?
  • למה לקח לך כל כך הרבה זמן מהאולטרסאונד לביצוע הגרידה? אני סיימתי היום שבוע 8, האולטרסאונד היה בשישי וכבר מחר אני עולה למיון נשים.
    לא, אין לי מוקפאים. שאיבה ראשונה היתה של ביצית אחת, שאיבה שנייה שאבו 3 והופרו רק 2 שהוחזרו אליי.
    צריכה לעכל את מה שקורה ובוסת הבאה נתחיל מחדש....
    שיהיה לנו בהצלחה
  • בהצלחה רבה בנות יקרות.

מי ייתן וההריונות הבאים שלכן יהיו רגילים לחלוטין ומשעממים. בלי דרמות.

יעל
  • אל תרוצו גלריה תקראו מלא סיפורים שיש כאלו שאחרי כמה שבועות היה עובר והריון תקין אני תולה בזה מלא תקוות אמןןןן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה