הריון בעודף משקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי לאחרונה דיאטה, ירדתי כבר 7-8 קילו ואני שוקלת כעת 81, וכעת גיליתי שאני בהריון. הייתי רוצה להמשיך בתהליך באופן בריא לי ולעובר. יש דרך כזו? אפשר להמשיך בדיאטה באופן כזה או אחר?
    תודה!
2 תגובות
עמוד 1
  • צריך ללכת לדיאטנית מסודר ..

ובלי קשר בהריון יש בחילות והקאות ואז יורדים במשקל המון מניסיון ..

שיהיה בהצלחה :)

• שלום רב,

מאוד תלוי בנסיבות. יש צורך לדעת מה הגובה שלך על מנת לקבוע האם היית בעודף משקל כשנכנסת להריון. במידה וכן העלייה המומלצת במשקל בכל תקופת ההריון הוא עד 7 ק"ג. ישנם מקרים שהאישה שומרת על משקלה במהלך ההריון מה שאומר בפועל שהיא יורדת אך זה אינו מתבטא במשקל בשל משקל העובר\שלייה וכו שמתווספים למשקל ולכן זה יוצר איזון. בכל מקרה אני ממליצה לך לגשת לדיאטנית אשר תנחה אותך בצורה מסודרת.

בברכה,
    עינת כהן
    דיאטנית קלינית

https://www.facebook.com/einatcohen.vegan.nutrition
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה