טיסה עם תינוק אל על - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני מתכוונת לטוס עם הבת שלי לבד כשהיא תהיה 8 חודשים. טיסה של 12 שעות. מישהי פה טסה עם אל על עם תינוק? יש איזו אופציה למיטה לתינוק בגיל הזה? לקנות מושב לבד לבייבי יעלה ב1200$ יותר מאשר אם היא תשב עלי. האם לקנות לבייבי מושב משלה יקל עלי? היא הרי לא יכולה לישון עליו ושגם אני אשן. עצות מבעלות נסיון יתקבלו בברכה. ובכללי טיפים לטיסות עם תינוק ואיך להתמודד עם גט לג גם יעזרו. תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • נסענו פעם עם גיסי וגיסתי והתינוק שלהם (שהיה בערך בן שנה) לארה"ב.
    הם קיבלו מקום בשורה הראשונה ועל הקיר של המטוס חיברו כמו תיבה קטנה לתינוק ושם הוא ישן, ולא עלה להם תוספת של כסף או משהו כזה.
    זה היה באיבריה ולא באל על אבל אני מתארת לעצמי שיש באל על משהו כזה גם כן.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • אכן יש דבר כזה. לא בכל המטוסים אומנם אני אצתרך לבדוק. פשוט באתר של אייר קנדה רשום שזה אסור לתינוק שכבר יודע לשבת. באל על לא ראיתי את זה אבל יש מצב זה אותו הדבר. את זוכרת אם הייתה שם חגורה שקשרה את התינוק למיטה??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה