אובדן הריון שבוע 11 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אז זו פעם ראשונה שאני רושמת באתר לאחר הרבה שנים מאז ההריון הראשון שלי.
    לצערי בשבוע 9 גיליתי כי אין דופק וכי אני יאלץ לבצע הפלה.
    בשבוע 10 קיבלתי כדורים שגרמו להתכווצויות ודימום קל.יום שני האחרון הגעתי לביקורת אצל הגניקולוג ומסתבר כי יש לי מלא קרישי דם ועוד שאריות של הריון וכי אני יאלץ לקבל עוד 2 כדורים.הגניקולוג שלי ציין כי הפעם הדימומים יהיו חזקים יותר וההתכווצויות גם כן.אך לא חשבתי שעד כדי כך.שלשום בלילה עברתי לילה סיוט של דימומים כבדים ההתעלפתי פעמיים בבית ופינו אותי עם אמבולנס לבית החולים. שם החליטו על גרידה דחופה הכניסו אותי לחדר ניתוח וביצעו גרידה.היום אני מרגישה יותר טוב...נחה קצת בבית..עייפה וכאובה נפשית מחכה לבשורות טובות בקרוב.
    מישהי היתה בסיטואציה דומה?כמה זמן לוקח להיקלט אח"כ?
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום דנית,

אני מקווה שתעברי את הימים הקרובים בצורה הטובה ביותר.
    הייתי שם, זה לא פשוט. תאמיני לי - אני יודעת.
    עברתי גרידה פעמיים.
    לשמחתי בשתי הפעמים עברתי גרידה מתכתחילה ונמנעו ממני הדימומים הקשים והכאבים.

אני ממליצה לך לקרוא פוסט שכתבתי בנושא.
    תוכלי להגיע אליו מהקישור הזה.

לגבי שאלתך, בפעם הראשונה, הריתי חצי שנה אחרי הגרידה.
    אחרי הפעם השניה, שהייתה בדצמבר האחרון, אני עדיין לא הצלחתי.
    יחד עם זאת, היו לא מעט עיכובים בדרך, שחלקם דרשו ממני לקחת גלולות חודשיים, כך שלמעשה אני באמת מנסה רק חודשיים - אז אל חשש.

מחזיקה לך אצבעות ואשמח לשמוע בשורות טובות,

יעל
  • היי מותק מצטערת לשמוע על מה שעובר עלייך. גם אני עברתי משהו דומה. עברתי גרידה ואז כדורים בגלל השאריות. ואז למרות שהכדורים עבדו והיה לי דימום והכל עדיין היו שאריות ואז עברתי עוד גרידה....ואז עוד פעם היו לי שאריות ואז עשו לי היסטרסקופיה וברוך השם זה נגמר. נקלטתי ישר אחרי המחזור הראשון והבובה כמעט בת 5 חודשים. כך שאני ממליצה לך שאם את מוכנה נפשית לנסות ישר כי אומרים שאת פורייה מאוד אחרי הפלה. בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה