טיפול נכשל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור
    בת 24 עברתי הפריה ראשונה, עקב בעיה בריכוז זרע נמוך ומורפולגיה 2% ולצערי ההפריה נכשלה.
    שאבו לי 10 ביציות מתוכן 6 היו תקינות להפריה, הופרו 3 עוברים , הוחזרו 2 עוברים לפי הרופא-אחד באיכות טובה והשני פחות השלישי לא שרד אז גם אין לי מוקפאים..
    לאחר החזרת העוברים חשתי לא טוב ולמחרת והתאשפזתי עם חשד לדלקת באגן וטופלתי באנטיביוטיקה, ושוחררתי לאחר יומים כאשר רופא מהיחידה של הivf הגיעה וראה את התיק והחליט שלפי הממצאים ייתכן ולא מדובר בדלקת אגנית.
    הכאבים לא חלפו וחזרתי למחרת שוב למיון לטענתם אני סובלת מגירוי יתר.
    יש לציין שהתבקשתי לקחת כתמיכה אוביטרול 0.5 4 פעמים כל 3 ימים עד לבדיקת הבטא.. הספקתי להזריק רק שני פעמים עד שהרופא במיון נשים בהחלטה עם רופא מהיחידת IVF החליטו להפסיק את האוביטרול כתמיכה ולהתחיל עם נרות 3 פעמים ביום.
    אני חשה שעברתי טלטלה רבה והרבה דברים לא מדויקיים ומנסה להבין מדוע הטיפול נכשל? האם בשאיבה הבאה גם אסבול מכאבים והגיע למצב של חשד לדלקת? האם יש דרך למנוע את זה לפני? מה הסיכוי הצלחה בהפריה ראשונה ?

אשמח למענה אני כל כך מבולבלת...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    סיכויי ההצלחה בטיפול הפריה חוץ גופית הם כ 30% למחזור טיפול.
    אני מאוד מקווה שבטיפול הבא לא תגיעי למצב של גירוי יתר, זה אפשרי ע"י שינוי בפרוטוקול הטיפול והתמיכה.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה