עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר בנות לאחר 3 מחזורים עם אקקולמין ומעקב עדין לא נקלטתי
    נשלחתי לרופא פוריות ש.הפנה אותי למספר בדיקות דם בדיקת זרע ו.....צילום רחם (חוששת מאוד מהצילום) בנתים החודש החלטנו לנסות כרגיל ובמידה ולא נתחיל עם התהליך.... מציינת שיש לי שני ילדים בבית ללא טיפולים אבל לא נקלטת בקלות.....מאוד רוצים את השלישי יחד עם זאת חוששת מכל התהליך כנראה שיוביל לזריקות אשמח אם תשתפו מסיפורים שלכן על התהליך ומה בדיוק הסיפור עם צילום רחם באמת עד כדי כך נוראי????? תודה ושבת שלום
2 תגובות
עמוד 1
  • עמית היי
    צילום הרחם לא כזה נוראי, זה לא נעים, לא נוח, אבל עובר די מהר, חשוב להיות בידיים מיומנות, לקחת כדור חצי שעה לפני. אחריו יש קצת אי נוחות דומה לכאבי מחזור
    בהצלחה
  • היי,
    זה לא נורא בכלל.
    גם אני מאוד חששתי מצילום רחם והייתי בלחץ.
    את שוכבת על מיטה, רופא משתמש בספקלום כדי להרחיב את הפתח הנרתיק ודרכו לראות את צוואר הרחם(זה החלק שטיפה לא נעים אבל לא כואב מאוד), מכניס צינורית עם חומר הניגוד ומזריק לכיוון הרחם. תוך 10 דק' הייתי בחוץ והייתי בהלם שזה כל הסיפור.
    הבנתי שרק אם יש חסימה אז כשחומר הניגוד פוגע בחסימה זה גורם לכאב שנשים מספרות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה