היי חדשה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ... נכנסת בעקבות תחושת ייאוש כבר לא יודעת מה לחשוב להגיד לצחוק לבכות... אני כ״כ מדוכאת...
    אז ככה היי לכולם אני סיון בת 26 נשואה כמעט 4 שנים יש לנו בעיית זרע מאוד מאוד מאוד קשה... אחרי 10 הפריות אך לצערי האור בקצה המנהרה לא מגיע.. אני כרגע במחזור ה-11 אחרי החזרה של 5 עוברים... אני שבוע אחרי החזרה והכי מייאש שאני הכי אופטימית הפעם והכי מקווה שכן זו הפעם האחרונה והלוואי בעזרת ה׳ שבעוד תשעה חודשים יהיו לי בידיים הילדים שלי אבל למה למה למה השלשול הזה צריך לבוא ולערער אותי ולהכניס לי מחשבות לראש למה !?!?! הצילווו אני כמעט מתייאשת
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך ...
    לא להתייאש חמודה ... אספר לך בקצרה שאני עברתי 18 טיפולים !!!
    כל פעם מחדש אכזבות
    אבל תמיד ניסיתי וניסיתי ..... וכן היו פעמים שהיתייאשתי
    לפעמים לא יודעים חשבונות של בורא עולם
    נכון זה קשה ומאוד אבל חשוב לא להתייאש
    בסוף זה מצליח ובגדול !
    ורק לעידוד אני אחרי 18 הפריות מלאות !!!!
    החזירו 2 עוברים ושניהם נקלטו
    היום אני עם תאומים אוטוטו בני שנה
    אז להתעודד ולהמשיך
  • איזה כיף אני שמחה בשבילך
    אוף כל כך קשה לי את לא מבינה מה אני עוברת אני פשוט כל הזמן בוכה ... הלוואי שבעזרת ה׳ הפעם יצליח בטא ביום שלישי
  • מדאיג אותי השלשול שהיה לי היום:( זה לא סימן טוב ..
  • היי...
    לא להתייאש אני אחרי 14 הפריות שלא הצליחו ובסוף אחרי ההפריה ה14 אחרי שקיבלתי מחזור טבלתי כרגיל במקווה ו... בשבועיים האלה נקלטתי טיבעי .
    לי אמרו שהזרע לא טוב , הביציות לא טובות , ללכת לתרומת ביצית או תרומת זרע וכשה' החליט נקלטתי טבעי קולטת !!! כי אני עדיין לא קולטת והבן שלי כבר בן שנה ו3 חודשים !!!!
    אז נשמה אין יאוש בעולם ... אל תפסיקי להתפלל ותמשיכי להילחם ה' שומע אותך ובע"ה גם אלייך זה יגיע ....
    מאחלת לך את כול הטוב שבעולם ושבע"ה תחבקי ילד או ילדה משלך בקרוב .
    תאמיני לי שאני כמעט 6 שנים הייתי בפורום וכבר לא האמנתי שיהיו לי ילדים ...
    אבל זה הגיע ברוך ה' וזה יגיע גם אלייך בגדול ...
  • הסיפורים שלכן מחזקים אותי אבל אוף כל כך בא לי כבר וההתמודדות נורא נורא קשה לי בנות חייבת להתרומם ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה