ההתמודדות עם האכזבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי הפריה והיא נכשלה.אוי הציפיה זה הדבר הכי קשה . אני מרגישה שמשהו איתי לא בסדר או משהו שעשיתי לא נכון.איך מתרוממים מזה?
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום מתוקה,
    הכי קשה בעולם זה הכישלון בהפריה ראשונה. אני זוכרת שהייתי בטוחה שההפרייה תצליח כי אין דרך אחרת, ושמעכשיו כל הצרות והעצב ייעלמו והכל יסתדר כי בטוח בטוח שזה יצליח.
    ואז הגיע השלילי.
    אי אפשר היה להרים אותי מהרצפה. בכיתי ללא הפסקה וכבר הרופא נבהל וחשב שאני בדיכאונות. איך מתרוממים?? אין לי תשובה לזה, פשוט מתרוממים וממשיכים.
    יותר מפוכחות, יותר חזקות, יותר מציאותיות וממשיכים.
    הפרייה שנייה הייתה המנצחת שלי וברוך השם היום אני חובקת ילד.
    תבכי קצת ותקומי על הרגליים. אני מזדהה איתך מאוד כי אני ממש זוכרת שהשלילי בהפריה הראשונה היה יותר גרוע מכל התקופה הקשה שקדמה לה.
    יהיה בסדר! יהיו לך ילדים ואת עוד תהיי מאושרת!
    תתפללי הרבה(אם את מאמינה) זה עוזר, מחזק וה׳ שומע את התפילות שלנו!

שולחת חיבוקים
    לילך
  • היי מאמי
    לצערי גם אני הבוקר קיבלתי שלילי אחרי הפריה ראשונה
    הדבר היחידי שיש לי לומר לנו הוא לשמוח שאנחנו כבר בתוך התהליך עצמו ולצאת ממנו זה יהיה אך ורק עם ילד!!! לא משנה כמה זמן זה יקח זה יגיע אין יאוששש חייבות להתעודד !! בכיתי התפרקתי ועכשיו זהו להטעין שוב מצברים ולצאת לסבב נוסף בתקווה שהוא יוביל לנס הגדול !!
    הכל קורה לטובה חשוב לא להתאייש ועם את מאמינה כמו שלילך אמרה את תראי שבסופו של דבר בורא עולם מנתב את
    הדברים לדרך הטובה ביותר אמונה והרבה!!!
    שנזכה להיות אמהות בקרוב אמןןןן
  • כל כך מזדהה איתכן, גם אני הייתי שם,
    בכיתי נפלתי, כשלתי, ובסוף הצלחתי.
    אל תאבדו תקווה בסוף זה מגיע ומרוב שמחה נתפסים לך שרירי הפנים :)
    מותר לבכות ולהתבאס, אבל תחשבו רגע יש לכן שתי אפשריות,
    או להתחיל טיפול בבאסה
    או להתחיל אותו בתקווה חדשה
    תאמינו שבסוף תצליחו וזה יגיע.
    מאחלת הריון תקין שלם ומהיר לכולכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה