המשך בירור בעניין גילת הבלות מוקדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל המון תודה על תגובתך הכנה המפורטת והמעודדת.
    אשמח לדעת מהי בדיקת AMH איך והיכן היא מבוצעת.
    בנוסף אשמח לברר מולך האם את בדיקות הדם באמת אמורים לעשות ביום ה4-5 למחזור?
    מתי מומלץ לעשות את בדיקת הדם החוזרת? במחזור הראשון אחרי הפסקת הגלולות או שעדיף לחכות למחזור הבא אחריו? גם מנסה להבין איך אדע מתי לעשות את הבדיקה אם הרופא הסביר שברגע שאפסיק גלולות כבר לא אקבל מחזור?
    איך אני מגלה האם ישנם זקיקים? בבדיקת אולטרסאונד? מומלץ לחכות לביקורת הבאה אצל הרופא או לדרוש זאת בהקדם?
    אני נורא מתנצלת על עומס השאלות - הבשורה נפלה עלי כרעם ביום בהיר - ואני נורא פוחדת שכל יום שעובר הסיכויים שלי קטנים

תודה רבה
    סיון
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. בדיקת AMH מבוצעת בבתי החולים הפרטיים, בדיקת דם פשוטה
    2. פרופיל הורמונלי מומלץ לבצע בימים 2-3 לוסת ולא יאוחר מיום 5 לוסת
    3. במידה ואת מעוניינת בהריון מומלץ להפסיק לקחת גלולות מניעה
    4. המקרה שלך הוא מורכב ולא ניתן לתת יעוץ מספק דרך הפורום. חסרים גם פרטים רבים כגון כמה זמן ניסיתם להרות, האם היו וסתות ספונטניות, והאם כל יתר הבירור נמצא תקין אצלך ואצל בן זוגך
    5. כדאי בהחלט לא לבזבז זמן מיותר ולפנות בהקדם לייעוץ של מומחה פוריות על מנת להתקדם עם הבירור והטיפול

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה