Ivf מוצלח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל הבנות המיואשות.
    הייתי במצב שלכן הרבה זמן, חפרתי בפורומים למצוא סיפורי הצלחה ובקושי מצאתי והבטחתי שאחרי שאני אצליח אני אכתוב את זה- אני אוטוטו בת 32, אין לי עדיין ילדים, אחרי כמה חודשי נסיון להכנס להריון שכשלו, ואחרי כמה הזרעות עברתי ל-ivf. הוחזרו שני עוברים- אחד של שמונה תאים ואחד של שבעה. ואחד מהם נקלט והדופק שלו פועם אצלי ברחם עכשיו. לציין שהחצוצרות שלי חסומות משני הצדדים. זה היה ייאוש גדול לגלות את זה ולא האמנתי שאי פעם אכנס להריון. אבל זה קרה. אז בבקשה אל תאבדו תקווה- זה בסוף מצליח!
4 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה רבה בהמשך (-:
  • איזה סיפור מרגש שיהיה לך המשך הריון תקין וקל אמןןןן
    אני שבוע אחרי החזרת 2 עוברים .. אבל מיד לאחר ההחזרה התאשפזתי עם חשד לדלקת באגן אבל ברוך השם יצא שהכל תקין בסוף וזה כנראה גירוי יתר של השחלות.. נשאר לי בדיוק עוד שבוע לבדיקת הבטא משתגעתת כבר ממחשבות ודימיונות עצה איך העברת את ההמתנה של השבועיים ועם אמורים להרגיש סימנים כלשהם??
  • דנה - מזל טוב! שימשיך קל ותקין!
  • בשעה טובה שיהיה הריון קל ותקין ולידה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה