גזים אצל תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם
    הילד שלי סובל מאוד לאחרונה מגזים, ניסיתי סימיקול עזר באותו רגע וזה חזר
    ניסיתי קוליק ואיתו דווקא עזר יותר טוב
    במקום להתעסק עם תרופות לא טבעיות, האם יש תרופות טבעיות שאתן מכירות או יודעת עליהן?
    אני אשמח אם תתנו לי כמה כאלה
    תודה רבה מראש

מרינה סימן טוב
    גננת מוסמכת
2 תגובות
עמוד 1
  • לנו מאוד עזרו עיסויים בבטן (עשיתי עם השמן תינוקות שיש קבוע בבית) עם כיוון השעון וגם תרגילים כאלה של קרוב הברכיים לבטן - ממש עזר ושחרר
    אני לא יודעת אם את מניקה כיוון שחברה שלי שינתה תזונה ואמרה שזה גם השפיע על התינוקת שלה. היא גם נתנה לה סימיקול לפני כל ארוחה ואמרה שזה מאוד עזר וחוץ מזה הסתובבה איתה במנשא והתנוחה ממש עזרה לתינוקת (אני פחות הסתדרתי עם המנשאים אבל העיסויים והתרגילים ממש עזרו)

בהצלחה..
  • לנו עזר מאד הגרפווטר בזמנו.

אם את מניקה - פשוט צריך לוודא שאת לא אוכלת דברים שגורמים לגזים - בכלל בהנקה כמעט ואין גזים...זה הדבר הכי מדהים שיש.

עיסויים בבטן - הצמדת הרגליים כלפי מעלה כשהם לוחצות על הבטן - משחרר גזים תקועים. גם מנשא צמוד או עיטוף חם - עוזר מאד.

עד גיל חמישה-שישה חודשים זה עובר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה