סטטוס - נא להתפקד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות..

איך אתן? באיזה שלב כל אחת?

אני עושה בדיקות לקראת תחילת ההפריות, שוב...
8 תגובות
עמוד 1
  • אני מתחילה לראשונה ביום חמישי הבא זריקות. גם כן פרוטוקול ארוך- אשמח להסבר האם יש דרך אחרת? מה הסיבה שהפנו אותי לפרוטוקול ארוך ישר? זה מסמן על משהו? אני עוברת הפריה סלקטיבית. יש קשר?
  • אני בשלב הזריקות לפני החזרת מוקפאים , אחרי שאיבה 1 והחזרה שהסתיימה בכימי... מקווה שהפעם הזו תסתיים בהריון אמיתי :)
  • עברתי הפריות ולא היה לי מושג על פרוטוקול ארוך או קצר פשוט הזרקתי לפי מה שאמר הרופא חחחחח מה זה קצר ומה זה ארוך?
  • היי בנות
    בקשר להבדלים בין פרוטוקול קצר לארוך הוא שבפרוטוקול הקצר מתחיל ביום ה- 3 למחזור מתחילים בגירוי השחלות אחרי כמה ימים מוסיפים זריקה נוספת שתפקידו למנוע ביוץ מוקדם..
    בפרוטוקול הארוך מתחיל לרוב ביום ה21 למחזור מתחילים עם זריקה שמונעת ביוץ מוקדם אחרי שבועיים בערך בשלב הזה מוסיפים זריקה נוספת לגירוי השחלות. באמצע הפרוטוקול הארוך מקבלים וסת כרגיל והוא נקרא ארוך כי הוא נמשך קרוב לחודש, הפרוטוקול הארוך הוא מעיין ריסטרט לגוף.

אני את הIVF הראשון עשיתי בפרוטוקול הארוך אשר נכשל ואת השני עשיתי בפרוטוקול הקצר והמנצח ביום ראשון עשיתי בטא שיצאה 1700 ואתמול חזרתי על הבדיקה והיא יצא 3158

soshi מאחלת לך שזה יהיה הטיפול המנצח
    בהצלחה לכולן
  • אז היו לי 2 פרוטוקולים קצרים (-:
  • היי,

cachu תודה רבה! ומזל טוב!

אצלי בעבר, עשיתי פרוטוקול קצר שלא צלח, והארוך יצא הפרוטוקול המנצח!

מה עם כל השאר? איפה נעלמתן?
  • היי בנות
    אני אחרי טיפול ראשון בפרוטקול ארוך החזירו לי 2 עוברים אחד במצב טוב השני קצת פחות..לפי דברי הרופא
    הכל הלך חלק עד לרגע של ההתעוררות מהשאיבה כאבי מוות!! התאשפזתי עם חשד לדלקת באגן בסוף מסתבר שזה כנראה גירוי יתר.. בשישי הקרוב בדיקת בטא.
    האמת שאני לא מרגישה שום דבר אפילו הנפיחות בבטן ובשדיים שהייתה בכל התקופה חלפה לה.. אין לי שום סימנים מלבד מעט כאבי מחזור.. אני מקווה ומתפללת שהנס שאני מחכה לו יגיע !
    בהצלחה לכולכןןן שולחת לכולכן חיזוקים והמון אהבבה
  • בהצלחה בייבי!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה