גרידה שבוע 19 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנה עברתי הריון חוץ רחמי. לפני חודשיים עברתי גרידה בשבוע 19 לאחר שהעובר היה ללא דופק. זאת גיליתי בבדיקה במוקד לאחר שתוצאת החלבון העוברי הגיע עם תוצאה של פי 2 מהנורמה וחשד למום בראש. העובר היה תואם לשבוע 17. בדיקות גנטיות ופתולוגיות חזרו תקינות. נאמר לי לבצע צילום רחם והיסטרוקופיה וייעוץ לקרישיות בדם. מחזור קיבלתי בערך אחרי חודש וחצי. אני מאוד מבולבלת מכל מה שצריך לעשות, אם רצוי לעשות את כל הבדיקות למרות התשובות התקינות שקיבלתי? האם לנסות להיכנס להריון? הבנתי שבטווח של 3 חודשים מהגרידה אפשר להתחיל לנסות שוב. או שלאור המקרים שהיו לי עדיף לחכות לתוצאות כל הבדיקות? בנוסף לכל אני מחפשת גניקולוג אחר וקצת רגיש יותר, כי לצערי הרופא הנוכחי לא ממש מצליח להכיל את הטראומה שלי ודי מזלזל.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אין קשר בין ההפלה להריון חוץ רחמי
    מאחר והיתה הפלה מאוחרת רצוי להשלים את הבירור לפני ההריון הבא

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה