החזרת עוברים מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אני נשואה כבר 3 שנים מנסהלהיכנס להיריון עברתי 8הזקעות ללא הצלחה לפני חודש וחצי שאבו לי 21 ביציות ומתוכם 19 הופרו היית החזרה לפני חודש ללא הצלחה . שלשום עברתי החזקה עובר מוקפא . לא יודעת מה לחשוב . שבורה מתושות שליליות .פשוט לא מבינה לא מצאו שום בעיה לא אצלי ולא אצל בעלי . אז בעיה בעיה ..אוףףף רוצה שזה יקרה כבר
5 תגובות
עמוד 1
  • מרגישה אבודה ????
  • לא הבנתי, החזירו לך עכשיו עוברון ואת כבר מספידה? תני לו סיכוי!!! תהיי אופטימית..
    אגב, אם יש לך מוקפאים וכמות יפה ממליצה להכניס יותר מ-1 כל פעם. זה יגדיל את הסיכוי
  • אני הכי אופטימית . פשוט כל דבר מעצבן אותי ... ואני לא מבינה למה !!!?
  • אצלי לא הצליח עובר טרי לעומת זאת העובר הקפוא היום בן חצי שנה, יש תקווה!!! באיזה מתב הוא היה,? בן כמה ימים?
  • שלום תות27
    בן 5 ימים לפני הקפאה אנימקווה מאוד שזה יצליח
    ביום שלישי אני צריכה לעשות בדיקת דם . גם מתרגשת וגם מפחדת מתשובה שלילית. מקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה