הריון אחרי כימותרפיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שלום אני בת 23 עברתי טיפולים כימותרפים בגלל לימפומה מדיאנאסטיאלית. עברתי שישה קורסים של כימותרפיה טיפול אחרון היה בינואר. אין עדיין תשובה חד משמעית כי הכל נגמר. בפט סיטי רואים נקודה מאוד קטנה בעצמה גבוהה. הרופאים סוברים שמדובר כנראה בדלקת. אבל עלי לחזור שוב על פט סיטי בשבועות הקרובים. במהלך הטיפולים קיבלתי דקה פפטיל 3.75לשמירה על הפוריות. זריקה אחרונה ניתנה בפברואר כלומר עברו מאז שלושה וחצי חודשים. עדיין לא הופיע מחזור. קיימנו יחסים בשבועיים האחרונים ללא אמצעי מניעה. השאלה שלי האם יכול להיות שהתרחש ביוץ אחרי הדקפפטיל? האם יכול להיות מצב של הריון? אני מאוד לחוצה צריכה לעבור עוד פט סיטי. עלי לעשות בדיקת הריון או שאיח ץ)
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

תיאורטית זה אפשרי, אם כי הסיכוי לכך הוא מאוד נמוך

ד"ר הדר

• שלום האם ניתן להיכנס להריון אחרי סידרת טיפולים עם טקסול?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה