היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, בתאריך 28.5 קיבלתי תשובת בטא חיובית לאחר החזרת 2 עוברים. היום, שבוע 5+1, עשיתי בדיקת אולטרסאונד ראשונה בה נצפה שק הריון בגודל 5 מ"מ, הרופא שלי אמר שהיינו מצפים לראות שק גדול יותר (8 מ"מ) ושיש סיכוי 50-50 האם מישהי חוותה דבר כזה ויכולה להרגיע אותי? אני צריכה לחזור אליו בעוד שבוע......
10 תגובות
עמוד 1
ממליצה לחזור על הבדיקת דם, לראות שהבטא אכן מכפילה את עצמה בצורה תקינה. ושבוע 5 זה כ"כ מוקדם!!! האם נצפה קוטר עוברי? אני עשיתי US בשבוע 5 ו-6 ימים ולא היה דופק, רק שק בגודל 7 מ"מ עם קוטר, בשבוע 6 ו-2 כבר היה דופק.
מקווה שהכל תקין!!! תעדכני!
ביום רביעי שעבר, 3.6 היה בטא 1372ואתמול- 9.6 עשיתי שוב בטא לאחר האולטרסאונד ויצא 6707. והרופא לא דיבר איתי על קוטר עוברי
מתי את עושה אצל הרופא בדיקה חוזרת? נראה שהבטא מכפילה את עצמה בצורה גבולית...כל 1.5 יום אמורה להכפיל את עצמה.
מחר בערב
מיימורי יש תשובה??? . לי אין בשורות טובות אחרי אולט שני יש שק היריון ללא עובר ואני כבר שבוע 8... מחכה לרופא שיחזור מחו"ל ביום חמישי בטח יקבע לי גרידה מבואססססתתתתת אוףףףף
רותי, אני מצטערת לשמוע .... טולי תוכלי לקחת ציטוטק , נראה לי עדיף על גרידה
לצערי גם אני נפלתי בסטטיסטיקה. שבוע שעבר היה אולטרסאונד שני וראינו דופק. היום אולטרסאונד שלישי, שבוע 7 פלוס 4 והעובר הפסיק להתפתח.... עוד כמה ימים אקבע תור לקחת את הכדור שעושה התכווצויות.... עצוב לי
יוליה א-ר שלא תצרכי לחוות את זה אף פעם אבל ציטוטק ממש אבל ממש לא עדיף על גרידה. סבל שלא יתואר במילים, ולא באמת עוזר. ולעומת זאת גרידה מהירה ולא כואבת. גם ככה הסבל הנפשי קשה מנשוא, עדיף לא לסבול את כל הצירים והדימומים עם הציטוטק
היי, אני מבינה לגמרי, פשוט נתתי לך את ההמלצה הזו כי יש דעות שגרידה פוגעת בצוואר הרחם/רירית הרחם . כמובן שזה הרבה יותר מהיר ויעיל. בהצלחה !!!!