גרידה שבוע 19 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנה עברתי הריון חוץ רחמי. לפני חודשיים עברתי גרידה בשבוע 19 לאחר שהעובר היה ללא דופק שגיליתי בבדיקה במוקד לאחר שתוצאת החלבון העוברי היו לא תקינות... יותר משבוע הייתי עם עובר מת בבטן. זו היתה התקופה הכי קשה בחיי.
    נאמר לי לחכות ולא להיכנס להריון כרגע... אבל מאוד קשה לי לחכות. לפני רגע הייתי בהריון והכל נראה ורוד ופתאום כלום. ריק. אני כל הזמן מחפשת למלא את הריק הזה בכל מיני דרכים. בנוסף מפחידה אותי המחשבה לעבור שוב דבר כזה. זו טראומה שלא שוכחים לעולם. אני מחכה להיות מאחורי זה ולהיקלט שוב בקרוב.
    כל אשה בהריון שעוברת לצידי גורמת לי להיזכר שגם אני הייתי שם וישר רצות לי מחשבות לא נעימות בראש שלא פייר ולמה היא... אני מרגישה כמו ילדה קטנה ומתבכיינת אבל אני לא מצליחה להשתחרר מזה.
    מקווה לטוב...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום מאיה,

עבר עליך הרבה בשנה האחרונה וצר לי על כך.
    ראשית אני שולחת חיזוקים ומאחלת לך בכל לבי שההריון הבא יהיה רגיל ומשעמם.

לגבי פנייתך, עושה רושם שאת זקוקה כעת לתמיכה מקצועית ולצערי הפורום הזה אינו מציע תמיכה שכזו. הפורום הזה הוקם בכדי להעניק תמיכה רגשית לנשים כמוך וכמוני.

אינני יודעת היכן את מתגוררת בארץ, אך אין ספק שחשוב מאוד שתצליחי למצוא גניקולוג יותר קשוב ומבין. אם את גרה באיזור המרכז, אני יכולה להמליץ בחם רב על פרופ' דב דיקר.

שיהיה בהצלחה,

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה