התייעצות לגבי רכישות ראשוניות ללידה ולתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי
    אוטוטו יולדת והייתי שמחה להתייעץ עמכם לגבי רכישות חיוניות (וגם אלו שלא) לבייבי הראשון שבדרך.
    ריכזתי כמה שאלו אחרי חפירות באינטרנט:):

1. שמן שקדים ללידה - צריך 2 בקבוקים או אחד? ("המיילדת מחסלת בקבוק אחד לבד ושאחד נוסף כדאי שיהיה")
    2. המלצה על תיק החתלה ?
    3. מישהי יכולה להסביר איך זה עובד כל התהליך של השכרת משאבה מיד שרה? מתי לוקחים את זה מהם?
    4. האם רצוי לקנות גם אמבטיה על רגליים וגם דפני לאמבטיה?
    5. האם צריך ריפוד לאמבט?
    6. באיזה חנות הייתן ממליצות לרכוש מזרנים? (לעריסה, עגלה)
    7. האם שעוונית זה בנוסף למשטח החתלה או לקנות משטח החתלה שהוא כבר שעוונית?
    8. מוצצים... יש כל כך הרבה סוגים של אוונט ומאמ - איזה מהם כדאי לקנות ומה לשים לב?
    9. סטירילזטור? קניה חשובה או מיותרת?
    10. המלצה על טיטולים?
    11. המלצה על כרית הנקה טובה ונוחה?
    12. מתכוונת להניק אך רוצה שיהיה 1 תחליף חלב גיבוי אז איזה לקנות?
    13. לברית - האם אמלה לפני ואקמולי אחרי? עוד משהו?
    המון תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אשמח לחלוק איתך מנסיוני:

1. שמן שקדים ללידה -צריך בקבוק אחד קטן חדש וסגור.
    2. עם הילדה הגדולה שלי היה לי תיק שהלך במארז עם עגלה של דר ביבי. אחרי לידה השניה אני לא משתמשת בשום טיק ומסתדרת מצויין. נראה לי שזה סתם כידי להוציא עוד כסף מהורים טריים. את יכולה להישתמש בכל תיק גם שתמצאי בבית ויהיה לך אפילו יותר נוח.
    3. כידי לשכור משאבה מיד שרה את צריכה המלצה מיועצת הנקה. יש תורים מאוד ארוכים למשאבות הללו ואני בספק שתספיקי לשכור אחת כזאת בסמוך ללידה. יש אנשים פרטיים שמשכירים משאבות (זה כמובן עולה יותר מ"יד שרה"). אני שכרתי ממישהי כזאת. יש לי גם משאבה ידנית קטנה של "AVENT" שמשרתת אותי נאמנה כבר לידה שניה ואני שואבת איתה כל יום בעבודה. אני מציאה לך לחכות עד אחרי הלידה ואז תראי מה את צריכה בדיוק ואם בכלל.
    4. אמבטיה על רגליים - בהחלט כן! דפני לאמבטיה - לי לא היה נוח עם זה. תנסי תראי, זה גם ככה לא מוצר יקר.
    5. ריפוד לאמבט - הסתדרתי נהדר גם בלי זה (אני אפילו לא ידעתי שיש דבר כזה... :) )
    6. מזרנים הביאו לי חברים, לכן לא יודעת לייעץ לך כאן.
    7. משטח החתלה מספיק ביותר. תמיד אפשר לשים איזה סדין מעל ונכבס לפי הצורך.
    8. מוצצים - בחודש הראשון ממומלת לא להישתמש במוצץ כי זה הזמן שבו מתבססת הנקה (אם תחליטי שאת רוצה להניק). אחר כך אני ממליצה מוצצים ללא טבעות ולולאות חיצוניות כידי שהתינוק לא יוציא לעצמו את המוצץ בטעות כל פעם שהוא מניף את הידיים.
    9. סטירילזטור חשוב עם את תשתמשי בבקבוקים (לחלב שאוב או לפורמולה) חכי עם זה בנתיים. תמיד אפשר לעשות חיטוי במים רותחים.
    10. אני מעדיפה "פמפרס" כי הם דקים כאלה ונראה לי שזה הכי נוח לתינוק. רק אל תקני כמוויות גדולות על ההתחלה כי למרות שבהתחלה הולך המון חיתולים ביום התינוק גדל במהירות רבה ותוך שבועיים שלוש תצטרכי מידה יותר גדולה :)
    11. לדעתי כל כרית הנקה היא בסדר ואפילו אפשר להסתדר עם כריות רגילות.
    12. לא יודעת מה להמליץ. הנקתי הנקה מלאה בלבד.
    13. גם כאן לא יודעת מה להגיד לך... לא עשינו ברית מילה לבנים שלנו מסיבות אידיאולוגיות.

אני ממליצה לך גם לרכוש את כל התכשירים והויטמינים שתצטרכי אחרי הלידה: טיפות ויטמין D לתינוק, משכות החטלה, שמן אמבט, שמן עיסוי לתינוק, חומר חיטוי לתבור, חומר דוחה יתושים טבעי (בכל זאת, קיץ עכשיו והיתושים אהבים במיוחד תינוקות חמודים ) וכד'.

מקווה שעזרתי :) לידה קלה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה