בטא שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל התחושות, קלקול הקיבה, הפטריה שהופיעה, ההקאות והבחילות - שום דבר מזה לא הכין אותי לבטא השלילית (בפעם המי יודע כמה.)
    באמת האמנתי שבהפסקה הזו מהטיפולים שבה הגוף מתנקה אך עדיין יש בו שאריות הורמוניים - הכל יסתדר ואני - אני אזכה לשאת 9 חודשים את בטני בגאווה.
    כנראה שלבורא עולם יש תוכניות אחרות....
5 תגובות
עמוד 1

• הכל יהיה בסדר !
  • כול כך מבינה אותך !!!
    יהיה בסדר בע"ה !!! אל תתיאשי !!!
    תמשיכי לקוות ולצפות זה יגיע זה רק עניין של זמן ...
    ה' אוהב אותך וכשהוא יתן לך זה יהיה שווה כול דמעה תאמיני לי מניסיון
    אני עברתי 14 הפריות שלא הצליחו אומנם נקלטתי טבעי אבל את לא מבינה שכול דמעה הייתה שווה .
    מאחלת לך שה' ישמע את תפילותייך ויזכה אותך בזרע בר קיימא במהרה ושתצאי בידיים מלאות !!!
    אל תפסיקי להתפלל אליו הוא שומע אותך !!!
    מאחלת לך את כול הטוב שבעולם ושתתבשרי בבשורות טובות במהרה
  • כמה אני מבינה אותך...
    גם אני אחריי תוצאה שלילית בפעם ה3 , מייאש, מאכזב, קה, וכל מילה שאומר לא תתאר את ההרגשה!!
    כבר לא כיף לי בכלום, לא נהנת מכלום, לא מצחיק אותי כלום פשוט זה לאבד את החיים בתקופה הזו!!!
    איתך ומקווה שיגיע מהר תשובה חיובית אמן!!!
  • רעיה - תודה על כל האיחולים הלבבים.,
    אומרים , המבקש על חברו נענה תחילה. ואני באמת מאחלת לך להיפקד עוד החודש בזרע בר קיימא (את וכל נשות ישראל)..
    תותי פרוטי -
    אמירה כמו לא מצחיק אותי כלום או אני לא נהנית מכלום היא אמירה קשה ועלייך להסתכל אל תוך הנפש שלך ותמיד לשנן לעצמך שאיך תינוק ירצה להשתרש אצל אישה לחוצה, לא צוחקת, עצבנית וכו' (אני בדיוק כמוך ולכן המסר הזה הוא גם לעצמי חחח).
    גם אני וגם את צריכות לעבוד על עצמנו, להוריד הילוך ולדעת שכל אחת מאיתנו תהייה אמא, השאלה זה רק מתי ופשוט להנות מהחיים שחולים מהר מדי...
    ויוליה - בעזרת השם הכל יהיה בסדר!
  • רק אנחנו כאן יכולות להבין את הציפייה ואת האכזבה אל תתייאשי את תקבלי את המתנה הכי גדולה זה יהיה שווה את זה!
    מאחלת לך ולכולן שיפקדו עוד החודש ויזכו לזרע בר קיימא ושתבשרי לנו בשורות טובות במהרה
    אני מקווה גם בשבילי שזה הצליח הפעם יש לי בטא ביום ראשון
    בהצלחה מאמי תיהי חיובית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה