אין לי כוח ;( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני לא יודעת לאיזה פורום זה מתאים אז שלחתי גם לכאן. מקווה שאולי מפה תבוא העזרה!

אני בחודש השני להריון,אני יודעת שיש המון תופעות בהריון כמו בחילות ועיפות אבל לא חשבתי שאקח את זה קשה.

נתחיל מזה שפשוט אין לי כוח לכלום.כל הזמן עיפה. אין לי כוחות אפילו לדברים מינמלים כמו לסדר את הבית או לבשל. אני עושה פעולה אחת ומיד מתעייפת. וזה סיוט כי אני אחת מאוד אנרגטית וחרוצה. ;(

הרופא שלי לא רוצה כרגע לתת לי ברזל כי הוא אמר שמצב הברזל אצלי בגוף מצוין ברוך השם וחבל לקחת כדורים ללא צורך שיגרמו להמון תופעות לוואי. אז למה ההעיפות?

אני מקפידה על תזונה בריאה.המון ירקות גבינות סיבים תזונתיים וגם ביצים.ומים אני משתדלת לשתות לפחות 2 ליטר ביום ואפילו קצת יותר.

חוץ מהעיפות יש לי הרגשה של בחילה לאורך כל היממה . ואני לא מקיאה.מילא הייתי מקיאה ןאז היה עובר .אבל אני רק נשארת עם הבחילה שמציקה לי וגורמת לי חוסר תאבון כך שאני צרכה להכריח את עצמי לעשות משהו.
    אני מאוד מתוסכלת. גם לבעלי קשה לראות אותי ככה עייפה ומדוכאת כל הזמן. חיכתי מאוד להריון הזה אני רוצה לרקוד לצחוק ולהרגיש טוב יותר. אבל פשוט מרגישה סחוטה מעייפות ומעוצבנת וחסרת מנוחה מהבחילות(אין הקאות בנתיים.ניסתי פעם להקיא ולא יצא כלום)

באמת סליחה על האורך .פשוט זה מתסכל. ומשבית אותי מעבודות הבית.
    אם משהי חוותה משהו דומה או אם אתן יודעות איך לפתור את הבעיה ועדיף ללא צורך בכדורים אני פשוט אשמח מאוד מאוד מאוד.

תודה לכן ;)
2 תגובות
עמוד 1
  • בוקר אור,
    קודם כל- בשעה טובה
    גם אני בחודש השני ומאוד מאוד עייפה החל משעות הצהריים. כמי שביומיום עובדת שעות נוספות, חוזרת הביתה לבישולים וכו.... אני מוצאת את עצמי בשעה 16:30 במצב מאונך.... ישנהההההההה
    גם לי קשה עם זה אבל מקבלת באהבה את המצב, מאמינה שיעבור לנו עם הזמן
    שיעבור בקלות, בהצלחה!!!!
  • יקרה, קוראים לזה שליש ראשון :)
    קבלי באהבה, נוחי כשצריך, תאפשרי לאחרים לעזור לך!!!
    אל תלחמי, שחררי וקבלי באהבה
    בהצלחה !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה