שבוע 17 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך איך איךךךךך מבצעים הפסקת בשבוע כזה נישרף לי הלב!
    איך מתמודדים עם התגובות של אנשים לאחר מכן??!
    לצערי גילו מום חמור בלב העובר שזה או להביא ילד חולה לעולם עם לב חולה מאוד או להפסיק להריון..
    לא יודעת אם למישהו היה אומץ לבחור אופציה אחרת… יום ראשון ועדת מומים ואז ועדה להפסקת הריון.. איזה קשה
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום יקרה,

ראשית, אני מתנצלת על העיכוב בתגובה. אילוצים אישיים הדירו את רגלי מהפורום.

כעת אנא, אל תתרכזי במה שאחרים יחשבו. זה ממש - אבל ממש לא משנה.
    את לא חייבת כלום לאף אחד, חוץ מלעצמך.
    אני כואבת איתך את יגונך.

אם עדיין לא הפסקת את ההריון (ואני מניחה שלא, כי הדברים האלו לוקחים זמן) האם ביקשת חוות דעת שניה? כבר היו דברים מעולם.

אם המום בלב הוא עיניין ודאי, נסי להבין מה תהיה המשמעות של מתן חיים ללב חולה שכזה. האם יוכל ילדך לחיות חיים מלאים? האם יעביר את ימיו בין אישפוז אחד למישנהו? האם יסיים את חייו בדמי ימיו? האם אלו הם החיים שתרצי להעניך לילדך/ילדתך?
    אני מניחה שלא.

אין לי מילים מנחמות. זו סיטואציה קשה מנשוא שעידן הטכנולוגיה המודרנית מציבה אותנו בה. מאידך, אותה סיטואציה נוראית עשויה למנוע ממך ומילדך חיים שאינם חיים.
    נסי לחשוב על זה כך. עם כל הקושי.
    ומעל לכל, אל תקלי ראש בתחושת השכול והכאב ופני לעזרה מקצועית, אם את מרגישה שיש בכך צורך.

אני שולחת צרור של חיבוקים וחיזוקים

יעל
  • תודה רבה
    אני כבר אחרי
    יהיה טוב
  • בטוח יהיה טוב.
    רק טוב שיהיה.

יעל
  • בטוח יהיה טוב.
    רק טוב שיהיה.

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה