א"ס סקירה מוקדמת ממצא לא תקין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר שלום,
    שקיפות יצאה תוצאה טובה 1:6900
    אני בת 25 הריון שני אחרי הריון ראשון תקין לחלוטין ולידה תקינה
    כעת בשבוע 16 פלוס התגלה ממצא בלב העובר הלב השמאלי לא תקין לפי דברי הרופא
    רשום הודגם מסתם אחד עלייה אחת חדר אחד חשד להיפופליזיה
    אפשר הסבר בבקשה ופרטים מה זה אומר ומה עלי לעשות
    האם זה נדיר או שכיח?
    תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

במידה ומדובר באבחנה נכונה, מדובר במום קשה של הלב שבו החדר השמאלי לא התפתח. יכולות להיות לכך כמה סיבות אך בסופו של דבר הלב לא תקין ויהיה צורך בניתוח מורכב לאחר הלידה.
    מומלץ לבצע אקו לב עובר בהקדם במסגרת קופת חולים או בית חולים, ולהתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך ההריון.

בברכה
    ד"ר דוד דנון

מומחה למיילדות וגינקולוגיה. רופא בכיר ביחידת האולטרה-סאונד, בית חולים לנשים ע"ש הלן שניידר, קמפוס בלינסון, מרכז רפואי רבין
  • תודה על המענה
    הייתי באקו לב עובר
    לטענתו הוא לא היה ממשיך את ההריון עם מום כזה מהסיבה שזה דורש מספר ניתוחים כמו צינתור וניתוח לב פתוח
    האם יכולה להיות שגיאה באבחנה בגלל שאני בשבוע יחסית מוקדם?
  • שלום

אם גם קרדיולוג ילדים אימת את הממצא, קשה לי להאמין שמדובר בטעות.
    תמיד יש אפשרות לקבל חוות דעת נוספת לפני החלטה סופית

בברכה
    דוד דנון

מומחה למיילדות וגינקולוגיה. רופא בכיר ביחידת האולטרה-סאונד, בית חולים לנשים ע"ש הלן שניידר, קמפוס בלינסון, מרכז רפואי רבין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה