מרימה ידיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    כמה העולם יכול להיות אכזר?... ביום שני הקרוב אני אמורה לבצע בדיקת בטא אני אחרי שבועיים של החזרת עובר אחד 9 תאים, כל התקופה לוקחת פרוגרסטרון 3 פעמים ביום והבוקר התעוררתי לדימום שאני בטוחה במיליון אחוז שהמחזור לא שכח להופיע כן כן גם בזמן התמיכה... חשבתי לעצמי למה לי ללכת לעשות את הבדיקה של הבטא מחר,למה לי לזרות מלח על הפצעים בלאו הכי קיבלתי...אה ולא ציינתי בפניכן שאני אחרי 9 טיפולי ivf שכשלו והתופעה אצלנו נקראת אי פוריות על רקע בלתי מוסבר.אני מאוד מאוד קרובה מלהרים ידיים אין לי כוחות להכיל כל פעם מחדש את הכשלון..גמורה והרוסה באמת שזו הרגשה שבא לי להעלם.אך חשבתי עם עצמי ואמרתי רגע, היית אצל אותו רופא תקופה ארוכה אולי זה הזמן להחליף רופא?.... המליצו לי על פרופ' בידר דוד מישהי שמעה עליו? אשמח לשמוע ביקורות או המלצות על רופאים שמןמחים בין היתר באי פוריות בלתי מוסברת
    תודה ובהצלחה לכולן!

הילה
10 תגובות
עמוד 1
  • אל תתיאשי נשמה.. תהיי חזקה תאספי את עצמך.. ותקומי על הרגליים זה יגיע בעזרת השם
  • היי , ההתמודדות הזו לא פשוטה, אני רוצה לאחל לך שבקרוב מאד תקבלי את המתנה שכ"כ מגיעה לך!!

מבחינת רופא אני מאד ממליצה על ד"ר ברקוביץ הוא מקבל בגבעת שמאול קחי בחשבון שהוא לא מפרט/מסביר,שדי מתקתק פשוט אומר לך מה לעשות מבלי הסברים

לא זה הספיק כי מבחנתי הכי חשוב שהרופא יביא לתוצאות גם אם זה עם פחות ליווי

אם תרצי עוד פירוט עליו בשמחה

בכל מקרה שולחת לך ים של חיזוקים וכוחות להמשך שתבשרי לנו בקרוב בשורות טובות
  • ראשית יש הרבה הריונות שמתחילים מדימום לכן ההמלצה גורפת לעשות בטא.

מאחלת לך שבקרוב תתבשרי על הריון תקין, זה קשה נורא האכזבה מכירה מקרוב קחי לך יומיים להתאוששות ותתחילי בכל הכוח שוב, התוצאה שווה :))

לא מכירה את הרופא אבל ממליצה על ברקוביץ אריה.
  • היי
    דימום מלא מעיד על כישלון לדעתי את צריכה לעשות את הבדיקה..
    ושתבשרי לנו על בטא מהממת !!
    מה שבטוח אל תתייאשי זה יהיה שווה את זה בסוף..
    תיקחי לעצמך כמה ימים אין ספק שההתמודדות קשה.
    לגבי הרופא אני לא מכירה אותו אני מטופלת אצל פרופ משיח בת"א אני מאוד מרוצה ממנו..
    מחזיקה לך אצבעות בהצלחה
  • בננות תודה על ההתייחסות, עשיתי בדיקת בטא והתשובה אכן שלילית כמו שצפיתי. ידוע לכן האם ד"ר ברקוביץ עובד עם הכללית?

הילה
  • חששני 1. אני רוצה פרטים עליו... בבקשה.

תודה מראש
  • אני יודעת שעובד עם לאומית ומכבי.. אבל שווה בדיקה.
  • לא להרים ידיים !!! ובטוח לא להתייאש !!!והכי חשוב לא להפסיק להתפלל !!!
    אני אחרי 14 הפריות שלא הצליחו בלי מוקפאים כול פעם מחדש ...
    ובסוף אחרי ההפריה ה14 נקלטתי טיבעי !!! כשבהפריה ה14 בכלל לא שאבו כלום!!!וכשהיה רופא שאמר לי ללכת לתרומת ביצית אם אני רוצה להיות אמא !!!!
    אז נשמה ה' רופא כול בשר ומפליא לעשות !!! רק תפילות !!! הכול מלמעלה !!!
    אל תפסיקי להתפלל !!! ה' יתן לך בע"ה במהרה ובקלות ...
    בנות מצטערת שאני חופרת עם הסיפור שלי כול פעם מחדש אבל אני רוצה לעודד בנות שנמצאות במצב שאני הייתי בו ....
    " ישועת ה' כהרף עין "

כאילו ה8 שנים שעברתי טיפולים נעלמו... זה שווה כול דמעה כול זריקה ...
    יהי רצון שנזכה כולנו בקלות ובמהרה
  • היי הילה, אני גם בכללית והלכתי אליו פרטי לגבעת שמואל, העלות הייתה 450 שח לחודש
    כולל מעקב זקיקים שהוא עושה בעצמו וכל הפגישות איתו.
    כמובן שאסותא לוקחים תשלום , כמקום פרטי, (הוא עובד עם אסותא ראשון) שהיחס שם בכלל מהאחיות, הפקידות, המרדימה , היו פשוט מקסימים שם אחד אחד
  • ליטלייי איזה פרטים את רוצה לדעת?
    אני יכולה להגיד שמחכים בתור הרבה זמן , בין 40 דק' לשעתיים, צריכים גם לבוא בתדירות גדולה יחסית ולהמתין בכל התור הזה כי הוא עושה את המעקב זקיקים.
    כמו שאמרתי אל תצפי להסברים כל אחת נכנסת 5 דק' מבינה מה המשך הטיפול וזהו
    אם יש עוד שאלות הכי בשמחה
    ובהצלחהההה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה