היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות. חג שמח אני חדשה פה בפורום ובכלל בכל הנושא.... רציתי לבקש את העצות שלכן איך מעבירים זמן ולא מתעסקים בזה כל היום.... אני ביום החמישי להזרעה... הזרעה ראשונה. תודה רבה לעונות המשך יום טוב
10 תגובות
עמוד 1
כלום... אף אחת... עצות מישהי... ??
היי ליטל. לצערי אין איזה טיפ מנצח. מאוד נפוץ (וקלישאתי) לומר תנסי לא לחשוב על איזה אבל איך אפשר לא לחשוב על זה שאת כה כמהה לילד?! עצתי לי אליך היא להעסיק את עצמך בעבודה, בית, בילויים כיפים עם חברות והבעל וכל מה שעושה לך טוב על הלב או לפחות שומר עלייך עסוקה. עצה נוספת , המנעי מלחפש בגוגל את הפתרונות לסימנים ולמיחושים המופיעים אצלך. אחרי כל טיפול אני ישר רצה לדוד גוגל ולפי מה שרשום שם כבר הייתי אמורה להיות ב-5 הריונות לפחות חחח. זה סתם נופח בך תקוות שווא ולכן עדיף להמנע ופשוט לחיות את חייך. מחזיקה בשבילך אצבעות!!!
תודה למייחלת על היחס.. מברכת אותך ומאחלת לך שתכנסי להריון במהרה עם הריון תקין. לך ולכל בנות ישראל.
ומקווה שיעבור מהר הזמן כי אני משתגעת ממחשבות... :/
בהצלחה ליטל אמן שזה היהי הטיפול המנצח
ליטל מאמי גם אני ממתינה כמוך לתוצאות אני ביום השמיני ומחכה בקוצר רוח כבר בא לי ללכת לסופר פארם ולקנות כל בדיקה אפשרית אבל אני מתאפקת ומנסה להתעסק בדברים אחרים ובאמת מנסה לא לחשוב על זה, אני אחרי שני כשלונות והאמת כמה שאני רוצה שיצליח אני בספק, מקווה ומייחלת לכל אחת כאן בפורום שנצליח להתפקד עוד השנה ושהייה לנו רק אושר ושמחה בהצלחה...
תותייי -אמן ואמן... שכולם יקלטו.. במהרה. בכל דבר רע יש טוב אפילו שקשה לנו וזה מבאס והכל.. יש לי חברה 5 שנים בלי מחזור בכלל. ככה פתאום באמצע החיים הפסיק..(והיא צעירה בלי ילדים) אז אני הייתי מתבאסת כל חודש מחדש שהיתי מקבלת מחזור ובעלי היה לוקח את זה מאוד קשה... אבל אחרי שראיתי את החברה וכמה היא סובלת רק בשביל לקבל.. אז גם על זה אני מודה. אני אחרי הזרעה ראשונה ומקווה שאחרונה. יום טוב ומוצלח :)
מה שיש לי לומר לך זה שיהיה לך המון בהצלחה אין דרך כל כך לא לחשוב על זה אין מה לעשות זה גובר עלינו אבל תנסי לחשוב חיובי ולהיות חיובית בכל התהליך ואת תהי נפלאות !! בהצלחה ובשורות טובות מתוקה
ציטוט:פורסם במקור על-ידי ליטל פינגלה
כלום... אף אחת... עצות מישהי... ??
היי ליטל, קודם כל שיהיה בהצלחה, שום דבר לא באמת עוזר..... אני אישית מצליחה לחשוב על זה פחות מפעם לפעם..... אבל עדיין, יומיים לפני בדיקה והלחץ משתלט
היי ליטל אין נוסחה מנצחת שאומרת איך לא להתעסק בזה! זה חזק מאיתנו פשוט תשתדלי להעסיק את עצמך כמה שיותר זה מה שאני משתדלת לעשות מאחלת לך שזו תהיה גם ההזרעה האחרונה שתזכי להריון קל ומשעמם בהצלחה