היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות בוקר טוב :) אני אחרי החזרה שלישית, אין לי יותר מוקפאים ?? עד שמצאנו לבעלי זרע לקח לפחות 3 חודשים שתהייה כמות שנוכל להתחיל טיפולים, אני מפחדת שהפעם זה לא יצליח ואצטרך לעבור את סיוט בזריקות שוב!!! החזירו לי 2 עוברים אחד התחלק ל7 השני ל 4, אני לא מבינה בזה אבל מאוד קווה שזה מגדיל את הסיכויים!!! אויייי בנות אני מזה מקווה שזה יצליח אני עצבנית ברמות מטורפות כל היום רבה עם בעלי מסכן על כל מילה שהוא מוציא זה מוציא אותי מדעתי לא יודעת כבר מה לעשות גם שלא חושבת עלזה אני עצבנית!!!! תתפללו בשבילי ????????
4 תגובות
עמוד 1
בוקר טוב תותית מקסימה מתפללת בשבילך מחזיקה לך גם ברגלים שזהו זה הטיפול המנצח אמןןןןןןן
היי תותי מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שתבשרי לנו החודש על בטא מהממת !! תיהי אופטימית ותנסי להיות רגועה
תותי פרוטי להירגע..לנשום. אמנם זה מבאס לחזור שוב על כל הטיפול אבל זה לא סוף העולם!!!! תנסי להיות אפטימית זהירה, ואל תאכלי את בעלך, הוא לא שם. זה גם לא מסייע לכלום!
מתי בטא?
בטא יוצאת ביום שישי 29 לחודש ובגלל שאני מאוד לחוצה אני לא אחכה ליום ראשון אלא אקח בעצמי את בדיקת הגם למעבדה חחחחח תתפללו בשבילי ואולי יהיה לבעלי מתנה ליום הולדת ?????? איך בא לי לרשום לכם שהצלחתי וזה תפס!!!! בא לי להרגיש משהו בא לי לראות סימנים אבל בנתיים כלום ?????? הלוואי וזה יצליח אני ממש רוצה!!! ( כאילו שמשהו פה לא רוצה חחחח)