היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום ד"ר התחלתי סבב ראשון של ivf בבדיקת אולטרסאונד ביום השני למחזור הרופא ציין בפני שהרירית שלי עדין עבה.. יש לציין שהמחזור שלי בדר"כ מתחיל ממש חלש ולאחר מכן מתחזק והוא נמשך כמעט שבוע .. האם זה מעיד על קושי או בעיה מסויימת שיש רירית עבה בתחילת מחזור.. אני מאוד חוששת שזה יכול לשבש את התהליך.. אשמח מאוד למענה
1 תגובות
עמוד 1
שלום רב, לפני שמופיע הדימום הוסתי הרירית תמיד עבה, זה תקין ונורמלי. אם הבדיקה בוצעה לאחר יום יומיים של דימום חלש בלבד צפוי שהרירית תהיה עדיין עבה. מומלץ לחזור על הבדיקה לאחר יום או יומיים של דימום חזק ואז צפוי שהרירית תהיה דקה.