רצון לפרוק את שעל ליבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מתמודדים עם העובדה שכולן בהריון חוץ ממך?
    איך מתמודדים עם המבטים הנוקבים, השאלות והגישושים?
    איך מתמודדים עם ההזמנות לבריתות ולימי הולדת של הילדים של החברות הטובות?

כולן כבר בילד השני ואני, אני עוד לא זכיתי לחבק את הראשון, להסניף את הריח המתוק שלו, להרעיף עליו מאהבתי.
    כל הזמן אומרים לי להיות אופטימיות, ואני, פסימית חסרת תקנה שכמוני, מתקשה עם זה כ"כ.
    כל בדיקה שלילית כמו אגרוף בבטן.
    שהייתי ילדה תמיד אמרתי שאהיה גדולה אני ארצה להיות אמא.
    לא רופאה
    לא עו"ד
    פשוט אמא..
    אולי יש חלומות שפשוט לא נועדו להתגשם?
    אני זוכרת את עצמי בתור ילדה מכדררת ערימת בגדים ומכניסה מתחת לשמלה, מדמיינת שאני כבר בהריון מתקדם ומתמוגגת מאושר (גם אתמול עשיתי זאת, מסתבר ששיש דברים שאף פעם לא משתנים :) .
    חברה טובה אמרה לי פעם משפט יפה - "תחשבי איזה מיוחד הולך להיות הילד שלך אם נאלצת לחכות לו כ"כ הרבה.
    אז תבוא כבר, כי בינינו, די נמאס לי לחכות..

4 תגובות
עמוד 1
  • כולנו איתך באותה סירה, מחכות שהחלום יתגשם, לא שזה מועיל ומנחם שיש עוד אלפיים במצבנו אבל מעודד, אפשר לקחת דברים קיצוני אפשר להתבאס להתאכזב לבכות ולצרוח לעולם אבל אף פעם לא להפסיק לקוות ולהאמין שבסוף זה יקרה בסוף נחבוק ילד שלנו שבשבילנו יהיה המיוחד ביותר שבשבילנו יהיה עולם ומלואו כי אנחנו יודעות שזה הילד שחיכינו וציפינו הילד שבא בסבל קשה ביזע ודמעות במכשולים רבים שאף אמא שנכנסה אחריי שנייה להריון לא יכולה להעריך כמו שאנחנו נעריך!!!!
    זה מבחן החיים שלי תמיד אני אומרת אם אני יצליח לעבור את זה עם בעלי ולהישאר יחד למרות המריבות הבעיות הלחצים הציפיות זה יהיה זוגיות שתשאר לנצח!!!
    אני מאחלת לכולן שאמן והסיוט יגמר אמן שנתעורר לבוקר של הריון בוקר שלא נשכח אף פעם בוקר שיגרום לנו להרגיש שניצחנו את כל העולם!!!
    בהצלחה ????????
  • אני כול כך מבינה אותך ...
    אספר לך בקצרה רק כדי לחזק אותך באמונה ...
    אני עברתי במשך 8 שנים 3 הזרעות כפולות פלוס 14 טיפולי הפריה שלא הצליחו הרופאים אמרו לי כבר לקחת תרומת ביצית ...
    ולאחר הטיפול ה14 כשלא שאבו כלום ( סיוט) ...
    נקלטתי טיבעי טיבעי טיבעי .... אז יש ניסים ומי שמחליט זה רופא כול בשר ומפליא לעשות שהוא ה' יתברך !!!
    אל תפסיקי להתפלל !!! רק אליו!!! אל תסמכי על אף אחד רק עליו !!!
    אל תתיאשי ואל תפסיקי להתפלל זה שווה הכול !!!
    בהצלחה יקירה ואני מאחלת לך שה' ימלא כול משאלות ליבך לטובה ובמהרה
  • כ"כ מבינה , כ"כ מזדהה עם כל מילה
    תמיד מרגישה שונה בין כולם
    גם אצלי בסביבה זה בדיוק כפי שתיארת
    מאחלת לך קליטה הכי מהירה שאפשר
  • אתן מדהימות אחת אחת. עד כמה שזה נשמע עקום, זה עושה טוב לדעת שאני לא לבד. אני מאחלת לכולנו עוד החודש להיפקד בזרע בר קיימא ולחבוק בתום 9 חודשים ילד/ה בריאים ושלמים.. רק בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה