חשש מהבאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני קוראת כבר בערך שנה וחצי את ההתכתבויות. מהרגע שהתחלתי גם אני בתהליך של פוריות. כרגע אני בהפסקה של לפחות חצי שנה בעקבות אירוע מוחי שעברתי תוך כדי הזרקות. לפני שיפוג זמן המנוחה. עלו בי כמה וכמה שאלות. האם יאפשרו לי להמשיך את תהליך הפוריות? מה יהיו ההשלכות של השבץ המוחי? כמה זמן זה עוד יקח אם וכאשר יאפשרו לי לחזור לתהליך.
    מקווה לקבל עידוד מכן.
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני מאחלת לך הרבה בריאות בראש ובראשונה!!
    דבר שני אני מקווה שאת אוהבת את החיים ולא רוצה לסיים אותם כשאת מנסה להביא ילד!!
    כי אם עברת אירוע מוחי זה אות אזהרה תחשבי טוב טוב אפ את רוצה לעבור טיפולים או שתעברי לאלטרנטיבה אחרת של אימוץ או פונדקאות.
    אני אישית הייתי מפחדת...
    בהצלחה ומקווה שתעשי את ההחלטות הנכונות עבורך ????????
  • קשה לענות על שאלות כאלה...
    מה הרופאים ממליצים לך?
  • כרגע אני במנוחה עד יולי. הקרדיולוג כרגע לא מודאג וצופה שאוכל להמשיך בתהליך.
    אני צריכה עוד סבב אחד של טיפולים זה מה החלטתי. אם זה לא יצליח או לא תהיה אפשרות אחרת אשקול אופציות אחרות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה