הצילו!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אשמח לקבל עזרה מאמהות מנוסות.
    בתי בת 13 שבועות. לפני כמה שבועות התחילו לנו בעיות עם הנקה. היא מסרבת צד ימין. לפעמים מסכימה לקחת אותו בלילה ובעיקר יונקת מצד שמאל ורוב הפעמים גם תסרב לבקבוק עם חלב ששאבתי. בצד שהיא כן לוקחת ממנו יש לי גודש בפטמה (נקודה לבנה על הפטמה) שכואב לי מאוד.
    עכשיו השבוע התחילו לה בעיות של שינה. היא התחילה לישון טוב בלילה בערך משבוע 7. הייתה קמה פעם פעמיים לינוק וזהו. בימים תמיד הייתה לי בעיה להשכיב אותה אבל איכשהו הייתי מצליחה לפחות שעתיים ביום. השבוע היא פשוט מסרבת לישון. היא נרדמת בהנקה ומקסימום תישן 30 דקות וזה במקרה הטוב. באוטו ועגלה היא יכולה לישון שעות. ברוב המקרים בהם היא נרדמת בהנקה ואני שמה אותה במיטה ואחרי חמש דקות היא ערה לחלוטין. לא קצת ערה שאפשר לשים מוצץ או לעשות שששש אלא ערה לגמרי מנופפת עם הידיים והרגליים. יום אחד החלטתי לזרום איתה והיא לא ישנה כל היום!!!! וגם בלילה התחילה להתעורר כל שעתיים. אני כל פעם בסרט שבגלל שהיא יונקת רק מצד אחד היא לא שבעה אבל לא בטוחה שזו הסיבה. יוצא שאני יכולה מהבוקר עד הצוהריים להניק ולהשכיב בלי הפסקה.
    אם אתן יכולות לחלוק עצה לגבי איך לגרום לתינוקת להפסיק לסרב לצד. איך להיפטר מגוש בפיטמה ואיך לגרום לה לישון ביום אני מאוד אשמח. אני מאוד מתוסכלת ועייפה כתוצאה מכל זה. לא מספיקה כלום
1 תגובות
עמוד 1
  • היי!! קודם כל מזל טוב!

נשמע שאת צריכה דחוף יועצת הנקה. אל תהססי - אותי כבר הצילה אחת כזו :)

לגבי השינה - הגדולה שלי בגילאים קטנים היתה נרדמת רק בעגלה. יכול להיות שנוח לה יותר שם, שקשה לה להירדם, שנוח לה במקום צפוף וחם כמו ברחם. אני הייתי נותנת לה לישון שם......

אולי בצד אחד הזרימה חלשה יותר, חסר חלב. את יכולה לגרות את השד במשאבה, לייצר עוד חלב, שיהיה לה יותר קל לינוק.

יש גם מוצרים כמו חלב-רב שמעלים את ייצור החלב, להימנע מדברים שעושים גזים, או ריח רע בחלב (כל הכרובים למיניהם).

בהצלחה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה