הייי בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני אחרי שאיבה והחזרה ראשונה
    הקלה גדולה להיות אחרי התהליך אחרי פרוטקול ארוך...
    בעיקר שיש לנו כמות מוקפאים יפה ( 13 עוברים )

המתחחח אויי עכשיו אני באמת מבינה על מה כולן מדברות
    הרופא אמר שהחזיר 2 עוברים מושלמים אז אני רוצה להיות אופטימית אבל גם פוחדת ליפול אחכ
    אם התשובה לא תיהיה חיובית....
    אני גם פוחדת שאולי לא נחתי מספיק? כאלו אתמול הלכתי ברגל איזה עשרים דק' לאנשהו
    ולא יודעת.. כל פעולה מרגישה לי שאולי הפלתי אותם - ממש מכניסה את עצמי סתם לסרטים
    ומרגישה רגיל לגמרי אני יודעת שעדיין אין תסמינים אבל בכל זאת מפרשת כל דבר....!

הרופא אמר לבדק בטא ב26/5 זה עוד מלאאא זמןןן, מנסה לחשוב על דברים אחרים אבל איפה כל היום באנטרנט מחפשת רמזים .... חחח

התבקשתי לקחת כתמיכה אנדרומטרין ולא הסתדרתי איתו (כן זה הזוי אני לא מצליחה לקחת את זה) אז אני לא לוקחת מקווה שזה לא כזה קריטי... לוקחת פעמיים ביום אספורם משהו כזה בבליעה.

זהו סתם רציתי לפרוק ואם יש למישהי תובנה שיכולה לעזור אשמחחח

בהצלחה לכולכןןןןן

8 תגובות
עמוד 1
  • היי חששני
    קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה
    תנסי להתעסק בדברים אחרים למרות שזה ממש קשה
    אני מאחלת לך מכל ליבי שתתבשרי בבטא חיובית ויפה
    מחזיקה לך אצבעותתתת
  • היי
    אני כל כך מבינה אותך כי עברתי את זה גם וזה הכי קשה לא לחשוב על זה במיוחד שכל יום שעובר נראה כמו נצח תשתדלי להעסיק את עצמך כמה שיותר זה מה שאני הייתי עושה
    ככל שתתעסקי בזה יותר את תלחיצי את עצמך יותר

מחזיקה לך אצבעות שתבשרי לנו על בטא מהממת
    בהצלחה
  • תודה יקירות :)))
    אמן אמן
    לכולנווו
    מישהי יודעת אם כאבים קטנים כאלה בבטן תחתונה זה סימן טוב/לא טוב?
  • היי חששני1 -
    אני מכירה את עניין הימים שלא עוברים וזה אולי נשמע קלישאתי אבל הפתרון הכי טוב הוא פשוט להעסיק את עצמך - בעבודה, בבית, חברות (מה שעושה לך טוב, לא דברים מעצבנים או רעים).
    ואם יורשה לי, לדעתי את חייבת לקחת את האנדומטרין. יש בנרות הללו פרוגסטרון שמאוד מאוד חשוב להשתרשות של העובר.
    אין יותר מדי מה להבין פה - פשוט שמים את הטבלה במקום המיועד, מכניסים כמה שיותר עמוק ולוחצים על המקל.
    מאחלת לך שבשבועיים הללו מתחילים אצלך חיים חדשים בבטן
  • איזו נסיכה את...
    הליכה לא עושה כלום...את חייבת להמשיך באורח החיים הרגיל שלך!
    כשתיקלטי להריון תשכבי כל היום? ממש לא!
    הדבר היחיד הוא לא להתאמץ יתר על המידה בדברים שאת לא עושה בדר"כ כמו: ריצת מרתון (אולי כן בעצם? חחחחח), הרמת משקולות, לסחוב את בעלך על הגב, טיפוס על האוורסט וכוד'.
  • שושי הרגת אותי מצחוק חח לסחוב את בעלי על הגב
    תודה רבההה הרגעת :)

מייחלת - את צודקת! אני לא יודעת מה יש לי אני לא מצליחה להכניס את זה פנימה
    כאלו משהו עוצר אותי, אולי עניין פסיכולוגי, חשבתי להזמין אחות הביתה, השאלה אם זה עוד רלוונטי
    כי השאיבה הייתה בשני לפני שבוע וההחזרה בחמישי.
    זה עדיין יעזור אם פתאם אתחיל לקחת?

אגב אני לוקחת גם אסטרופם פעמיים ביום שהבנתי שגם מעבה את הרירית...
  • אמורים לקחת את זה מיום ההחזרה בין כה וכה.
    אני הייתי מרימה טלפון בהול לרופא - מספרת לו שלא לקחת תמיכה והאם להתחיל עכשיו.
    אני סבורה שהתשובה שלו תהייה חיובית אבל על כל הכבוד - הוא זה שלמד רפואה 8 שנים :)
  • יש את הנרות, מאוד פשוט...אני לא זוכרת איך קוראים להם.
    פלסטיק כמו מוליך, את מכניסה לנרתיק, לוחצת ומוציאה. מאוד פשוט.
    אני המשכתי עם זה עד שבוע 9!!! סתם, כי הרופא רצה להיות בטוח.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה