קצת מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    אז התחלתי סבב ראשון הזריקות ממש לא כואבות ואני מאוד שמחה שזה עובר לי די קליל
    התחלתי דיקפפטיל ב04/05 והרופא אמר לי להגיע לבדיקות דם ואולטרהסאונד ביום ה2-3 לווסת או לאחר 12 ימי הזרקה..
    היום הגעתי ליחידה לאחר 12 ימי הזרקה והרופא קבע שעם עד חמישי הבא לא אקבל מחזור אגיע אליהם שוב או להמתין לווסת ולהגיע ביום ה2-3 לבדיקות ולהמשיך להזריק דקפפטיל .

אני ממש חוששת האם זה קרה לכן שלא קיבלתם מחזור ומה עושים בדרך כלל במצבים כאלו??
    אני מרגישה שאני הולכת לקבל אבל אתן יודעת חוששת שזה לא ישבש את הטיפול..
9 תגובות
עמוד 1
  • היי ביייביי

טוב לשמוע ממךךך

בעקרון הדקא לא אמורה לעכב מחזור,
    אני מניחה שאת צריכה לקבל מחזור ב18/5 לא?

אני הזרקתי רק דקא 16 יום לפני שהוספתי זריקות נוספות אז זה ממש הגיוני.

בטח תקבלי ממש בימים הקרובים, אין סיבה להילחץ
    ואם לא אולי נקלטת טבעי - גם זה קורה לפעמים!

שיהיה בהצלחה, תעדכני

• היי בייבי
    איזה כייף לשמוע שהסתדרת עם הזריקות..

כמו שחששני כבר כתבה הדקא לא אמורה לעכב את הוסת
    יכול להיות שעדיין לא קיבלת כי את אולי בלחץ..

ואין סיבה שזה ישבש את הטיפול אני הזרקתי את הדקא 13 לפני שהוספתי זריקות נוספות

בהצלחה
  • היי בנות תודה רבה על התגובות
    אז קיבלתי כבר מחזור רק לציין שהמחזור ממש ממש חלש
    היום עשיתי אולטרהסאונד והרופא ציין שהרירית שלי עדין עבה
    בנוסף אמר לי להוריד מינון של דקא ל0.5 וב20/5 להתחיל להזריק מונופר 150 יחידות
    אין לי מושג איך מזריקים מונופור מישהי יודעת להסביר לי איך???

תודה מראש לכולן ובהצלחהה
  • שמחה לשמוע שקבלת (למרות שזה נשמע רע
  • יש הוראות מדויקות בתוך הקופסה. אם את צריכה אפשר להעזר באחות קופת חולים או אחות בריאות האישה להסבר
  • בייבי הסדרת עם המונפור?
  • היי חששני כן האחות בבריאות האישה הסבירה לי והזריקה לי ממחר אני כבר אמשיך להזריק לעצמי .. הבעיה היא שכל אחות אומרת להזריק בצורה שונה.. איך אני אמורה שהמחט תהיה 90 מעלות או 45 מעלות שזה הכי פחות יכאב וישאיר סימנים כי הזרקתי לעצמי היום דקא בזווית מעט אלכסונית ולא ישר כמו שהזרקתי עד עכשיו וזה עשה לי ממש סימן אדום כחול ונפיחות איך אתן מזריקות לעצמכן בצורה הטובה ביותר??
  • אצלי בעלי הזריק זה היה לי היה נוח (אחרי כמה שניות של הצמדת קרח על המקום)

• אני הייתי מזריקה לעצמי ב90 מעלות לא מסוגלת שמישהו אחר יזריק לי
    זה לא משאיר לי סימן אבל זה צורב לכמה דקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה